אגרת לתושב 18/03/2021

​אם מייל זה אינו מוצג כראוי צפה בגרסה המקוונת אצלנו באתר

מועצה המקומית כפר שמריהו

קורונה

נכון להיום (יום חמישי 18/03/2021) בכפר 0 חולים ו 18 מבודדים. ירוק במדד הרמזור.

תוכנית הנוריות

רקע:
בתב״ע מתחם הנוריות אשר אושרה בשנת 2017 נכללו מספר תנאים בטרם ניתן להגיש בקשה להיתר בנייה - בין התנאים חיבור כל הכפר למערכת הביוב העירונית והשלמת כל התשתיות במתחם הנוריות.
כך נוצר מצב שמנע אפשרות לקידום בקשות להיתרי בנייה לבניית יח"ד חדשות בכל מתחם הנוריות.

לאחר עבודה ארוכה של מהנדס המועצה ושלי מול רשויות התכנון - הן בוועדה המחוזית והן בוועדה המקומית, אני שמח כי התקבלה החלטה שתאפשר לנו להתקדם בתוכנית בשלבים:·
שלב מיידי: התרת הגשת בקשות להיתר בניה בכל מתחם הנוריות, מייד עם אישור תכנית בינוי והעמדה שהוגשה לועדה המקומית וצפוי להתאשר בחודש הקרוב.
שלב א׳: עם סלילת רחוב הנוריות, יתאפשר מתן היתרי בניה ליח"ד בצד המזרחי של רחוב הנוריות.
שלב ב׳: עם סלילת כל הכבישים ובריכת איגום למי גשם ממערב לרח' הנוריות יתאפשר מתן היתרי בניה ליח"ד  ממערב לרח' הנוריות.

מחלקת הנדסה השלימה את ההפקעות של כל שטחי הציבורי ומקדמת את רישום החלקות החדשות מול רשם המקרקעין. המחלקה כעת משלימה תיק מכרז לצורך סלילת רח' הנוריות. במקביל להליכים הללו, המועצה הגישה לאישור הועדה המקומית תב"ע הר/מק/2014א המהווה תיקון לתב"ע של הנוריות, הר/2014, אשר מוסיפה 9 יח"ד שנשמטו בטעות מהתכנית המאושרת ומשפרת את התכנון ע"י שינויים לתקנון התכנית.

תוכנית מרכז הספורט

הוועדה המחוזית דנה בהתנגדויות לתוכנית ופרסמה את החלטותיה. הערב בשעה 19:00 תתקיים ישיבת מועצה לדון בהחלטת הוועדה. הישיבה תשודר בפייסבוק לייב. מצ"ב  קישור.

יום מעשים טובים

תושבות, תושבים וילדיהם תרמו מכספם ומזמנם ארזו חבילות מזון לפסח למשפחות חיילים מעוטות יכולת כלכלית.תודה רבה לכל המתנדבות והמתנדבים ולכל התורמות והתורמים.

צילום: עובדי המועצה ותושבי הכפר

פרוייקט תשתיות הביוב והמים

פרוייקט תשתיות המים, הביוב עירונית והכנות לסיבים אופטיים ברחוב החורש.

שבוע הבא העבודות יבצעו בימים א', ב', ד' וה', מהשעה 9:00 עד לשעה 17:00.

בסוף כל יום ובימים ו' ושבת, קטע הכביש אשר בביצוע ייפתח לתנועה חד סטרית כפי שקיימת עד היום.

תזכורת :במהלך העבודות בקטע אשר בביצוע לא תתאפשר תנועת כלי רכב פרטיים.

בקטע אשר אינו בביצוע תתאפשר תנועה דו סטרית זהירה של רכבים פרטיים בלבד.

במשך יום העבודה לא תתאפשר חניית כלי רכב בכל רחוב החורש. רכב אשר יחנה ברחוב במהלך העבודות יקבל קנס על חניה בלתי חוקית.

התושבים מתבקשים לציית להנחיות. ככל שתהיה שיתוף פעולה כך משך העבודות יתקצר.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית.

חופשת חוה"מ פסח

משרדי המועצה, בית וייל ואגודת המים יהיו סגורים בחול המועד פסח מיום ראשון 28/3/21 ועד 3/4/21.

פינוי גזם וגרוטאות לפני חג הפסח

בתאריכים 23/3+24/3 יום שלישי ורביעי, יוקדשו לפינוי גרוטאות מרחבי הכפר מוזמנים לתאם עם מנהל מחלקת האחזקה,  אלעד אברמוביץ – 054-2300683.

בתאריכים 23/3+24/3+25/3, שלישי, רביעי וחמישי לא יהיה פינוי גזם חריג מעבר לגזם שיונח על פי קיבולת עמדות הגזם, אנא היערכו בהתאם עם עבודות הגזם עד לתאריך 22/3 בתיאום מראש עם אלעד אברמוביץ, מנהל מחלקת האחזקה - 054-2300683.

תאריכי פינוי אשפה לפני פסח ובחול המועד

מועדי פינוי האשפה לפני החג יהיו כרגיל.
ובחול המועד פסח: יום שני 29/3 , יום רביעי 31/3, יום שישי 2/4.

בית וייל

___________________________________________