חניה

תווי חנייה

תווי חנייה נמסרים לתושבי הכפר בלבד.

יש למלא טופס הסכמה לקבלת תו חנייה:

טופס הסכמה לתושבים

טופס הסכמה לבעלי עסקים

יש לצרף רישיון רכב בתוקף, כאשר בעל הרכב הוא תושב הכפר, ולהעבירו למשרדי המחלקה במועצה או באמצעות הדואר האלקטרוני rishuy@kfar.org.il.

דגשים:

תווי חנייה נמסרים לבעלי ת.ז אשר רשומים במשרד הפנים כתושבי הכפר.

לשוכרים - יינתן תו חנייה לשנה בלבד, בהצגת חוזה שכירות תקף

תווי חנייה לבעלי עסקים נמסרים לבעלי העסק בלבד. החנייה לבעלי תו זה הינה בחניון הזורע או חניון הוורדים.

חלוקת תווי חנייה חדשים, יולי 2016:

כדי להבטיח את ביטחון התושבים ולהרתיע גורמים עבריינים לפעול בישוב, אנו עומלים בימים אלו על התקנת מערכת מתקדמת לבקרת כניסה ויציאת כלי רכב לכפר שמריהו ע"י זיהוי לוחית הרישוי. מדובר במערכת LPR License Plate Recognition אוטומטית, המזהה את מספר כלי הרכב, מתעדת את מועד מעבר השער ומאשרת פתיחה אוטומטית של המחסום.

לנוכח זאת אנו מארגנים מחדש את רשימת כלי הרכב, הנמצאים בבעלות תושבי כפר שמריהו ומציידים אותם בתווי רכב לתושבים חדשים.

אנו נספק ארבעה סוגי תווים:

תו ירוק – לכלי רכב של תושבי כפר שמריהו, למעט דיירי רחוב הוורדים.

תו וורוד – לתושבי רחוב הוורדים

תו אפור – לבעלי עסקים

כל התווים מאפשרים חנייה בלא תשלום בכל הכפר, בהתאם לתמרורי התנועה, במגבלות הבאות:

·      החנייה ברחוב הוורדים לבעלי תו וורוד בלבד.

·      בעלי תו אפור מורשים לחנות אך ורק בחניון רחוב הוורדים ובחניון הזורע.

ניתן להגיע למשרדי המועצה, בימים א', ג' ו-ה' בין השעות 08:30 - 12:00 ובימים ב' ו-ג' בין השעות 16:00 – 18:00 .

החל מיום 01 באוגוסט 2016 יפוג תוקף התווים הישנים. רכב אשר לא יישא תו חדש צפוי לדו"ח בהתאם לחוק.

בכדי לקבל תו חדש לכלי הרכב אנא הגיעו למשרד המועצה המקומית בשעות המצוינות לעיל והביאו עמכם:

תושבי הכפר: רישיון רכב תקף ותעודת זהות בה רשום התושב בכתובת בכפר שמריהו.

שוכרים- רישיון רכב תקף, תעודת זהות והעתק מחוזה שכירות הבית חתום על ידי הצדדים. יובהר כי תוקף התו הינו בהתאם לתוקף חוזה השכירות.

בעלי כלי רכב שאינם רשומים על שמם אך הם תושבי הכפר- רישיון רכב תקף, תעודת זהות בה רשום התושב בכתובת בכפר שמריהו והצהרה של חברת ההשכרה או מקצין הרכב של החברה על כך שהרכב הינו לשימושכם הבלעדי.

בעלי עסקים- יש להגיע עם רישיון רכב ותעודת זהות, תו יינתן רק לבעל העסק

הערות:

ü      המועצה מתחייבת לשמור את הנתונים בהתאם לכללי שמירת צנעת הפרט ולא להעבירם לאף גוף בלא אישור או צו שופט.

ü      יש להסיר את התו הישן מחלון הרכב. בעת החלפה או מכירת רכב, יש להביא את התו הישן לשם קבלת תו חדש.      המועצה רשאית לדרוש מסמכים נוספים.

ü      יובהר כי מסירת פרטים כוזבים ושימוש בתו שלא בהתאם להתחייבות הינה עבירה על החוק ולמועצה הזכות לבטל את התו.