הודעות ועדכונים 04.06.15

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

עבודות תשתית והסדרי תנועה זמניים

ברחוב הדקלים מתבצעות עבודות עפר והוא סגור לתנועת כל כלי הרכב.
    ברחוב הנרקיסים מתבצעות עבודות להטמנת תשתית תת-קרקעית והתנועה מוגבלת לדירי הרחוב בלבד. נא לא להשאיר כלי רכב חונים מחוץ לחצר.

שירותי וטרינריה – שינוי זמני

ד"ר סיתוונית כץ תמצא בחופשה בשבועות הקרובים. תחליף אותה ד"ר דליה סלומון בימי חמישי (במקום בראשון) משעה 14:00 עד 15:00 במועדים הבאים: 4.6.15, 11.6.15, 18.6.15.

בקרוב במרכז וייל

קיץ דיגיטלי – קייטנות העשרה לבוגרי כיתות ד' עד י"ב

משרד החינוך יפעיל בחודשי הקיץ קייטנות העשרה דיגיטליות לילדים בוגרי כיתות ד'-י"ב

בנוסף, ייערכו קורסים וירטואליים באנגלית ובמתמטיקה וקייטנות יומיות.

כל הפרטים – לחצו כאן

אירוח חיילי גדוד תבור במועדון הספורט

ביום ראשון ה- 31.5.15 התארחו במועדון הספורט בכפר שמריהו כל חיילי גדוד תבור, המאומץ על ידי האגודה למען החייל כפר שמריהו.
    החיילים, שנמצאים בין תפיסת קו לאימון, לקחו יום הפוגה ובאו לכייף ולנוח.
    תודה רבה לאגודת הספורט ולמרכזת האגודה למען החייל בכפר שמריהו, רויטל מאייר.

תרגיל חירום לאומי – נקודת מפנה 15

ביום שלישי ה- 2.6.15 נערך תרגיל לאומי להיערכות לשעת חירום. במסגרת התרגיל נשמעו 2 אזעקות כלל ארציות והאזרחים התבקשו לתרגל כניסה למרחבים מוגנים.

וועדת מל"ח שלנו ערכה דיון משותף עם סגל מפקדי נפת גלילות לחידוש היכרות בין מפקדים ומנהלי מכלולים, שמענו הערכת מצב עדכנית, חידדנו נהלים וסיכמנו דרכי שיתוף פעולה בשעת חירום.

בסיום התדריך תרגלנו פתיחת מרכז סיוע לאזרחים, אשר ממוקם במרכז וייל ויחידת החילוץ ערכה תרגיל פתע לחילוץ מגובה.

יחידת החילוץ

יחידת חילוץ והצלה כפר שמריהו רשפון הוקפצה בשבת ה- 30.5.15 לחלץ אדם שנתקע בצוק באזור ארסוף קדם.
    תוך זמן קצר הגיעו מפקדי היחידה וצוות היחידה המתמחה בחילוץ מגובה, וביצעו את המשימה בהצלחה.
    בימים האחרונים הוקפצה היחידה מספר פעמים לכיבוי שריפות ולחילוץ. המתנדבים הגיעו בזמן ובנכונות גבוהה. תודה והערכה למתנדבים.

הזמנה לאירועים קהילתיים

פעילויות קיץ 2015 לילדים במרכז וייל ובמועדון הספורט