כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 23.6.16

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

"הלילה הלבן" בבית הספר

הערב, החל משעה 20:00, ייערך בבית הספר "הלילה הלבן", במסגרתו יתקיימו פעילויות לתלמידים אשר דורשות תאורה מוגברת, שימוש במערכת הגברה וכמובן נוכחות של כלל התלמידים והצוות.

הנהלת בית הספר מבקשת למסור לשכנים התנצלות על אי הנוחות ומקווה להבנה והתחשבות.

הלילה הלבן יסתיים ביום שישי בשעה 06:00 בבוקר.

אירוע פרידה ממנהל בית הספר דר' אלכס שניידר ייערך במגרש הספורט בבית הספר החל משעה 20:00. התושבים מוזמנים.

כנס מתגייסים 2016

ביום שבת הקרוב ה- 25.6.16 ייערך כנס הוקרה למתגייסים בשעה 19:30 בבית ראשונים, ברחוב הזורע 20.
    האירוע פתוח לכל התושבים.

אירוע קהילתי והוקרה למתנדבים עם עינת שרוף

ביום חמישי ה- 30.06.16, בשעה 21:00, נקיים במועדון הספורט כפר שמריהו אירוע קהילתי לתושבי כפר שמריהו ומושב רשפון והוקרה למתנדבים.

בתוכנית – שרים עם עינת שרוף.

הכניסה בחינם אך נדרש להזמין כרטיסים מראש במועדון הספורט או בטלפון: 09-9580404.

חדש במרכז כלנית - NLP

מועדון הספורט כפר שמריהו

ביום שבת הקרוב ה- 25.6.16 משעה 12:00 עד 15:00 יפעל במועדון הספורט מתנפח ענק במיוחד. בואו להנות...

פעילויות קיץ לילדים במועדון הספורט:

בקרוב במרכז וייל

הענקת פרס הסתדרות המורים לבית הספר

גאה לעדכן כי השבוע הוענק לבית הספר היסודי פרס מהסתדרות המורים על עשייה מיוחדת בתחום הרשתות החברתיות.
    בית הספר נבחר מכלל בתי הספר המתוקשבים בארץ עם עוד שישה מוסדות.

הוועדה ציינה את העבודה המקצועית והאיכותית, הקושרת קהילות לפדגוגיה.

יש לציין שאת ההובלה עשה דר' שניידר בתמיכת המועצה וההורים, אך עיקר העבודה, החקר, הלמידה וההטמעה הם של יוספה כהן, אשר נחשבת לפורצת דרך במערכת החינוך בכלל.

הפרס כולל גם 4,500 ₪ לרווחת המורים.