אשכול

ביקור מפקד מחוז ת"א של המשטרה

17/05/2016

היום, יום שלישי ה- 17.05.16 אחה"צ, נערך ביקור בכפר שמריהו של מפקד מחוז תל אביב של המשטרה, ניצב צ'יקו אדרי. נלוו אליו מפקד מרחב ירקון, תת ניצב יהודה דהן, סגן מפקד תחנת גלילות, רב פקד עמוס צמח, קצין אגם תחנת גלילות, רב פקד אליעד אנקרי, קציני מטה והשוטר הקהילתי חוסאם חוסייסי.

דרור אלוני, ראש המועצה, קיבל את האורחים עם מפקד יחידת המתנדבים, סרג' קורשיא, מפקד יחידת חילוץ והצלה, שי רז, והקב"ט יגאל רדה.

במהלך הביקור ניתנה סקירה של המועצה על ההערכות למניעת פשעי רכוש, על היערכות יחידת החילוץ להגיב לאירועים של הרס, חילוץ מגובה/מבור, וכיבוי אש. בנוסף, הוצגו האמצעים לתגובה של יחידת החילוץ למצבי אסון.

קציני המשטרה ציינו לטובה את שיתוף הפעולה עם גורמי הביטחון במועצה המקומית כפר שמריהו ונקבעו תהליכי עבודה לשיפור בעתיד. מפקד המחוז הנחה את קציניו לחקור את הסיבות להתגברות מקרי הפריצה בחודשים האחרונים במרחב כפר שמריהו וביקש שתחנת גלילות תשתתף בתרגיל החירום הרשותי, אשר נקבע ל- 15 ביוני 2016.

לסיכום, הביקור היה חשוב וטוב, מגביר את שיתוף הפעולה וערוצי הקשר בין משטרת ישראל לבין המועצה המקומית כפר שמריהו, בשגרה ובחירום.