טקס פתיחת שנת הלימודים 1.9.16

1/09/2016
טקס פתיחת שנת הלימודים 1.9.16 (הגדל)

יום הלימודים הראשון לשנת הלימודים תשע"ז נפתח בשמחה ועבר בהצלחה.

357 תלמידים לומדים השנה בבית הספר.

ילדי כיתות א' הגיעו לבית הספר בעגלות מקושטות והתקבלו בשטיח אדום ומחיאות כפיים.

ילדי כיתות ב' ערכו את הטקס החגיגי בשירים ובריקודים.

מיכל גוטליב-פרידור, מנהלת בית הספר הציגה את עצמה והביעה את התרגשותה העצומה.

נשאו דברים: דרור אלוני - ראש המועצה המקומית כפר שמריהו, אלי ברכה – ראש המועצה האזורית חוף השרון, וגלי בדש, יו"ר הנהגת ההורים.

תודה רבה:

o       להורי כיתות א' שלקחו חלק בהכנות ובארגון העגלות, ובמיוחד ל: נטע רון ליבוביץ ויהודית צביון מכפר שמריהו, נועם רון מרשפון ושירה רז זילבר מגליל ים.

o       לילדי כיתות ב' ולמחנכות רויטל אדיר ואדוה אביב.

o       לצוות בית הספר: נועה דרוקס, אורי שחר, יגאל הראל, ליאור בידני, יעל חסון.

o       לילדי צוות הגברה מכיתות ו'.

דברי גלי בדש:

בוקר אור לכולם,

וואוו, איך הזמן טס...אני מלאת התרגשות!

לראות את הילדים המתוקים האלה המתחילים היום פרק חדש בחייהם, מוקפים באהבה של חבריהם בשכבות האחרות, לראות את הב'תים שרק לפני שנה הגיעו עם הטרקטורים המקושטים, מקבלים את פניהם של אותם מתוקים. מרגש כל שנה מחדש.

כיו"ר הנהגת ההורים רציתי לומר מספר מילים על השיתוף, השקיפות והיד ביד של בית הספר איתנו, עם ההורים;

זכינו במערכת המביטה קדימה, רואה את הנולד ומכוונת גבוה.

במערכת החושבת אחרת ולפני התרגיל בחשבון – רואה את הילד.

בצוות איכותי ובבית חם בו אנו מפקידים את ילדינו לכמחצית מהיום.

אנו עומדים בפתחה של שנה חדשה ויש לנו הרבה עשייה! יחד עם המערכת, אין לי ספק שנמשיך להצליח ונמשיך לעשות.

ההורים בבית הספר שלנו שותפים מלאים לאירועים הקהילתיים, לקבלת ההחלטות ולנעשה בבית הספר. זה לא ברור מאליו במערכת החינוך בישראל ומאפשר לנו, ההורים, לשנות, להשמיע את קולנו ולהעצים את ילדינו.

אני רוצה לומר תודה ולאחל שנת עשייה פורה ומהנה למר דרור אלוני - ראש מחלקת החינוך, לשירי אביב - סגנית מנהלת בית הספר, ליוספה כהן המרכזת את הכל בבית הספר ולכל המורים והצוות האיתן העושה את עבודתו ללא לאות ועם הרבה אהבה.

אני רוצה לאחל בהצלחה גדולה למיכל גוטליב פרידור, המנהלת החדשה.

חששתי. אני מודה. אחרי כל כך הרבה שנים עם דר' שניידר והחותמת הכל כך ברורה שהותיר אחריו הגעת אלינו. האמת - בחודשי הקיץ יצא לנו להיפגש לא מעט והחשש התפוגג. למדתי שאת רואה את התמונה כולה, שאת מדויקת והמצוינות חשובה לך ויחד עם זאת את רואה את הפוטנציאל הטמון בכל ילד.

אנחנו, ההורים, מצפים בכליון עיניים לשנה של שיתוף פעולה, של למידה איכותית, של מינוף ושדרוג הקיים ולשנה עם אנרגיות טובות. מבטיחים לסייע בכל מה שצריך.

ולכם ילדים יקרים, אני מאחלת בשם כל ההורים שנה משמעותית, שנה של חברות, שנה של למידה והנאה.

גאה בכם מאוד. בהצלחה

גלי בדש