אגרת לתושב 07/01/2021

7/01/2021

קורונה

נכון להיום (יום חמישי 07/01/2021) בכפר 9 חולים הציון שלנו במדד הרמזור הוא צהוב

בלילה שבין יום חמישי לשישי מדינת ישראל נכנסת לסגר. הפעם הסגר מהודק יותר ומכביד יותר.
ההנחיות המלאות באתר משרד הבריאות

סיוע בזמן הסגר

מחלקת הרווחה פועלת בזמן הסגר לסייע לבני הגיל השלישי במקרה הצורך.
אם יש לכם קושי בהצטיידות במצרכים או בתרופות או כל קושי אחר, אנא פנו למחלקת רווחה בטלפונים הבאים:

אילה ברטור- עובדת סוציאלית, בטלפון 054-2300691
דנה בוקשפן - עובדת סוציאלית - בטלפון 050-5529422
ד"ר בוב צ'רניק – פסיכולוג, בטלפון 054-2300690

עובדי מחלקת הרווחה ייצרו קשר עם מרבית המבוגרים אך יתכן ולא נגיע לכולם. אנא גלו ערנות ופנו אלינו במקרה בו יש שכנה או שכן הזקוקים לעזרתנו.
העלנו באתר מסמך מידע לבני משפחה, מטפלים ואפוטרופוסים בתקופת הסגר, לשימושכם.

ניידת בטחון

בכפר פועלת ניידת בטחון 24 שעות ביממה - גם בזמן הסגר. הניידת מצויידת בדפברולטור למקרה הצורך.

עסקים בכפר

בימי הסגר מרבית העסקים בכפר יהיו סגורים. חלק מן העסקים הינם עסקים חיוניים וחלקם אף עושים משלוחים.

חיסונים

החיסונים מתבצעים במסגרת קופות החולים ובתי החולים. כל מי שקיבל את המנה הראשונה של החיסון יוכל להתחסן במנה השניה על פי התור אשר נקבע לו מבעוד מועד. נכון לרגע זה (ויתכן והמצב ישתנה במהרה) אין חיסונים למי שטרם התחסן ולא נקבע לו תור.

כלבים

בימים האחרונים אנו עדים לכלבים משוטטים בכפר.
אנא הקפידו, גם בימי הסגר כי כלבכם יצא רק בליווי אדם, כאשר הוא קשור ברצועה ולכלבים גדולים או מועדים גם מחסום פה. כמובן שיש להקפיד על איסוף אחרי הכלב.

סלילת כבישים

בשנתיים האחרונות נפתחו כבישים רבים לצורך הטמנת נערכת הביוב. בחודשים הקרובים נסלול מחדש כבישים אלו. הודעות ימסרו מבעוד מועד.

רישום לגנים, כיתה א' ולימודי חוץ

פתיחת הרישום לגני הילדים ולכיתה א' יפתח ביום חמישי ה 14/1/21 ויסתיים ביום רביעי ה 3/2/21. כל הפרטים והמסמכים הדרושים נמצאים בלינק זה.

הרישום לחט"ב וביה"ס העל יסודי יתקיים בחודש מרץ 2021, לקראת חופשת הפסח ובמהלכה. כל הפרטים והמסמכים הדרושים נמצאים בלינק זה.

​בני נוער

במהלך הסגרים החוזרים ונשנים הטיפול בבני הנוער במדינה נפל בין הכסאות. לאחר מאמצים של מחלקת החינוך במועצה, הבוקר קיבלנו אישור חריג ממשרד החינוך למשרת מנהל יחידת בני נוער. ברי דדון, מורה ומחנך בבית הספר גשר, יועסק בשליש משרה לצורך פעילות זו. ברי ירכז פעילות ההתנדבות המיועדת לבני נוער מכיתה ז ואילך תושבי כפר שמריהו בלבד.

בשלב זה אישור משרד החינוך מאפשר לנו לעבוד עם בני כפר שמריהו בלבד. לאחר הסגר נפעל להרחיב את הפעילות כך שנוכל לשתף פעולה עם בני חוף השרון כפי שאנו עושים בתחומים רבים בהצלחה במשך שנים.
למועצה אישור לפעילות התנדבות קהילתית גם במהלך הסגר.

המעוניינים מוזמנים לפנות לברי בטלפון 0543352362 או לכרמית 0523308142.

תשלום אגרת ביוב

אגודת המים מצרפת לחשבון המים הנוכחי (חיוב עבור צריכת מים לחודשים  11-12/2020) את אגרת הביוב
עבור הצרכנים המחוברים למערכת הביוב הציבורית ו/או קיבלו הודעה להתחבר מהמועצה בחודש 8/2020.
התושבים חייבים להתחבר לביוב הציבורי תוך 90 יום מקבלת ההודעה.
בכל מקרה הצרכנים יחויבו באגרת הביוב.

המועצה בשיתוף האגודה תוודא שהצרכנים שמחוייבים להתחבר אכן התחברו.

תעריפי אגרת הביוב נקבעים ע"י רשות המים כמו תעריפי המים והכמות נגזרת ביחס ישיר לכמות המים שצורך הצרכן.
בימים הקרובים יועלו לאתר המועצה ולאתר אגודת המים הסברים בנושא.

פרוייקט תשתיות המים, הביוב והכנות לסיבים אופטיים

בעקבות הסגר נדחו מספר עבודות במערכת הביוב העירונית ברחובות: החבצלת (בחלק מרחוב הקוצר לרחוב הנוטע), רחוב החורש (בחלק מרחוב הקוצר לרחוב האביב) ורחוב הקוצר (בחלק מרחוב החבצלת לרחוב החורש) אלו צפויות להתחדש בשבוע הבא. במהלך העבודות תתכנה הפרעות לתנועה וחסימה ברחוב שבו מתבצעת העבודה.

ברחוב האורנים בקטע שבין רחוב הדקלים עד רחוב הנוטע, העבודות לקראת סיום.

תזכורת: - העבודות מבוצעות החל מהשעה 08:30 עד 17:00. בימים א-ה, בשעות העבודה לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע אשר בתחום העבודה
. יש להוציא רכבים מקטע רחוב זה לפני השעה 08:30 בכל יום.

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט / דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 * טל' 09-9506699 * moatza@kfar.org.il