אגרת לתושב 25/02/2021

25/02/2021

קורונה

נכון להיום (יום חמישי 25/02/21) בכפר 1 חולים ו 6 מבודדים  ירוק במדד הרמזור.

החלטת הממשלה וצו הקורונה שהוצא קובעים כי במהלך חג הפורים יחול עוצר לילי החל מהיום בשעה 20:30.
למען שמירה על בריאותכם ובריאות הכפר, אנא הקפידו על ההנחיות.

הסדרי תנועה

בפרוייקט מסוג זה עבודות גמר, קרי קרצוף וסלילה נעשות לאחר סיום הנחת התשתיות על מנת למנוע שקיעה של אספלט ובורות בכביש החדש.

ביום ג' תאריך 2/3/21 וביום ד' 3/321 יבוצעו עבודות סלילה ברחובות בהם הסתיימו עבודות הנחת תשתיות המים והביוב.
במסגרת העבודות הנ"ל יתבצע  קרצוף של שכבת האספלט העליונה וסלילה של שכבת אספלט עליונה חדשה.

העבודות יתבצעו ברחובות הבאים:

*רח' קרן היסוד בקטע שבין רח' החורש לרח' הזורע.
*רח' החבצלת בקטע  שבין דרך האביב לרח' הקוצר.
*רח' הנוטע בקטע שבין רח' החבצלת לרח' הזורע).

להלן פירוט לוח הזמנים לביצוע העבודות:

*יום ג' תאריך 2/3/21 - עבודות קרצוף אספלט ברח' קרן היסוד ורח' החבצלת.
*יום ד' תאריך 3/3/21 - עבודות קרצוף אספלט ברח' הנוטע.
ום ב', תאריך 8/3/21 - עבודות סלילה ברח' קרן היסוד, ברח' החבצלת וברח' בנוטע (לפי סדר זה).

בזמן העבודות ברח' הנוטע, בקטע שבין רח' החבצלת לרח' החורש, התנועה ברחוב החבצלת, בין רח' הנוטע לרח' הקוצר,  התנועה תותר לדירי הרחוב בלבד.

בזמן העבודות ברח' קרן היסוד ייפסקו העבודות ברח' החורש בין רח' קרן היסוד לרח' כיכר הראשונים ויוקפאו הסדרי התנועה הזמניים החלים שם בזמן העבודות.

העבודות יתבצעו משעה 8:00 ועד לשעה 17:00. במהלכן לא תתאפשר חניה ונסיעת כלי רכב פרטיים. ככל שיש רצון לעשות שימוש ברכבכם, יש להוציא את כלי הרכב מהרחוב לפני תחילת העבודות.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית.

משלוחי מנות

לאחר שעובדי המועצה חילקו משלוחי מנות לחבריהם במתכונת ״גמד ענק״, הגיע תורם של ילדי הכפר.
הרב אורי איינהורן, מועצת כפר שמריהו וצופי שבט ני״ר מזמינים אתכם לשמחת פורים תחת כללי הקורונה.
ביום שישי החל מן השעה 13:00 נעבור ברחבי הכפר עם שירי פורים ונחלק משלוחי מנות לילדים.
נעבור ברחובות הבאים:

החורש 13:00 עד 13:15
הזורע 13:15 עד 13:30
האורנים 13:30 עד 13:40
השדות (מצפון לדרום) 13:40 עד 14:00
(יתכנו שינויים בלו״ז)

מלבד מסכה להגנה מפני הקורונה, הפעם אשמח לראות את ילדי הכפר מחופשים ועוטים מסכות פורים 🤠🤡

בית ספר גשר

אנשים נבחנים בתקופות משבר. מגיפת הקורונה בוחנת את אופיים של אנשים. צוות בית הספר בראשות המנהלת דלית קירלי הוכיח מקצועיות ונתינה נוכח אתגרי המגיפה.הצוות עובד ללא לאות.

אני מביא לכם את מכתבה של דלית להורים על מנת לתת לכם טעימה מן ההשקעה של הצוות החינוכי בעתיד ילדינו:

הורים יקרים,
למרות ועל אף התקופה המאתגרת, הצלחנו לחגוג את חג הפורים גם השנה, בשלל פעילויות חווייתיות ומהנות במהלך כל השבוע.
הילדים הגיעו בתחפושות שונות, אפינו אזני המן ופעלנו בהתאם לנושא היומי.

בנוסף, כיתות ה'-ו' עברו סדנת חלל- בה הם למדו כיצד חללית מצליחה לטוס לחלל ולחזור בשלום, ואף התנסו בבניית "טיל" מנייר והטסתו.
תלמידי כיתות ג'- עברו סדנה במסגרת "נתיב האור", בנושא בטיחות וחיסכון בחשמל.

אתמול חילקנו לכל התלמידים מכתבים אישיים, עם סיום המחצית הראשונה.
בכתיבת המכתבים הושקעה מחשבה רבה, מתוך ראיית הייחודיות של כל אחת ואחד ועל מנת לחזק ולעודד את התלמידים על מאמציהם בתקופה זו.
בסוף היום, הילדים קיבלו משלוח מנות ופרס אישי.
תודה גדולה לכל ההורים שסייעו ועזרו להפקת פורים: אביגיל נפתלי, יעל צוקר, יהודית צביון, עינבל בוקסמן, סילבי גינסברג, גיא רז זילביגר, עידן שולמן ויעל אורון,
שטרחו והכינו את משלוחי המנות הטעימים. תודה לקרן שמיר על קניית הפרסים.

מאחלים לכולנו חופשה נעימה ובטוחה,
ניפגש בבית הספר ביום שני ה-1.3
דלית קירלי וצוות בית הספר גשר

בית וייל

עבודות בכביש 2

החל מיום ראשון, 28/02/2021 בשעה 22:00 ועד ליום שני, 01/03/2021 בשעה 05:00,
תיחסם הרמטית רמפת היציאה לכיוון שפיים, לנוסעים על כביש 2 לצפון.

הסדרי התנועה הזמניים: ( דרכים חלופיות )
המשך נסיעה צפונה עד  הכניסה ליקום, לאחר מכן חזרה דרומה דרך הכביש המקביל לכביש 2 (5516)  עד למחלף השרון, והמשך נסיעה בכביש 5514 עד שפיים.

​​בברכה,

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט / דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר