אגרת לתושב 26/8/2021

26/08/2021

מועצה המקומית כפר שמריהו

עדכון קורונה ליום  26/08/2021

בכפר 13 מאומתים ו- 147 מבודדים. כל המבודדים כתוצאה מחזרה מחו״ל ולא ממגע עם חולה מאומת.
צבע הכפר במדד הרמזור - צהוב.

עם תחילת שנת הלימודים ומפגש עם המשפחה המורחבת בחגים אנו צופים עליה במספר החולים.

מוקד ההתקהלות העיקרי בכפר הוא המרכז המסחרי. אנא סייעו לבעלי העסקים והקפידו על עטיית מסכה למען בריאותכם, בריאות כל תושבי הכפר ולמען שמירה על פרנסת בעלי העסקים בכפר.

מסיורים של מחלקת האכיפה עולה כי רוב מכריע של בעלי העסקים מקפיד עטיית מסכות.

עטיית מסכה = אחריות אישית וערבות הדדית

לידיעתכם - ביום שבת ה 28/8/21 מהשעה 19:00 ועד חצות תקיים עיריית הרצליה מתחם חיסוני לילה במרכז פסג"ה, רחוב דוד שמעוני 25 הרצליה, לכל חברי קופות החולים וללא צורך בתאום מראש.
​.

תחילת שנת הלימודים

שיפוצי קיץ - סיימנו להכין את ביה״ס לתחילת שנת הלימודים. תיקנו שבילים, צבענו קירות, התקנו גדר בטיחותית, ועוד. המורים נרגשים, כל שחסר הוא תלמידים.

לימודים בצל הקורונה - אני שמח כי כל צוות ביה״ס וגני הילדים מחוסן במנה שנייה והחיסון במנה השלישית בעיצומו.
לכשנקבל מהמדינה ערכות מהירות לבדיקה ביתית עבור תלמידי ביה״ס והגנים (גילאי 3-12) נפרסם מועד ומיקום עמדת החלוקה.

צילום - עובדי המועצה

פרויקט תשתית הביוב ברחוב דרך הגנים

פרויקט תשתית הביוב ברחוב דרך הגנים ממשיכים בעבודות (דרך הגנים 17 עד דרך הבאר).

הסדרי תנועה זמניים בשעות העבודה:

מכיכר הראשונים ועד דרך הגנים 17 תותר תנועת רכבים דו סטרית לדיירי הרחוב בלבד, ללא מוצא צפונית לדרך הבאר.
לא תותר חניה ברחוב  מכיכר הראשונים ועד דרך הגנים 17.
אין שינוי בהסדרי התנועה בדרך הגנים מדרך הבאר עד קרן היסוד – התנועה נשארת חד סטרית כלפי צפון.

העבודה מתבצעת בין השעות 08:30 ל- 17:00 בימים א' עד ה'

מרכז וייל לתרבות וקהילה

בית וייל ממתין לכם עם תוכנית אומנותית לשנת תשפ"ב (בכפוף למגבלות הקורונה כמובן), מקווים שתהנו. לפרטים לחץ

בברכה