אגרת לתושב 30/12/2021

לוגו מועצה

תמונהתמונהתמונהתמונהתמונה

קורונה

הקורונה מתדפקת על דלתות הכפר. בכפר 18 חולים ו- 68 מחוייבי בידוד. כתום במדד הרמזור.

רוב החולים הם ילדים ובני נוער במערכת החינוך, מרבית בני הנוער בכפר לומדים בבי״ס חוף השרון אשר חווה גל תחלואה רציני: מתוך כ- 1,300 נמצאו חיוביים יותר מ- 100.

מסיבות השנה האזרחית החדשה (סילבסטר) בפתח ומהוות מוקד פוטנציאלי להדבקה.

אנא חגגו באחריות.

שדה התעופה הרצליה

השבוע הגשנו לבג"ץ בקשה לבזיון בית המשפט על ידי הגופים השונים האחראים והמשתמשים בשדה התעופה בהרצליה עקב אי קיום פסק דין קודם בנושא הגבלת הפעילות בשדה.
המסמך המלא ניתן לצפייה בלינק הבא   ובמענה .

הבקשה לבג"ץ נעשתה במשותף עם עיריית רעננה ועיריית הרצליה.
צעד זה הינו אחד משורה של צעדים שנקטנו, ועוד ננקוט, כדי להקטין את רמת המטרד לרמה שניתן לחיות עימה.

אנו מעוניינים לשוב ליחסים של שכנות טובה כפי שהיה במשך שנים עד לשנת 2018.
בלא שיתוף עימנו, בניגוד לחוק ותוך הסתרת היקף הפעילות, משתמשי שדה התעופה העלו את מספר ההמראות והנחיתות בשדה תוך יצירת מטרד בלתי נסבל בשכנים למען בצע כסף.

נמשיך לפעול על פי חוק ובשקיפות מלאה על מנת להשיב את המצב לקדמותו - בין בשיתוף פעולה עם משתמשי שדה התעופה ובין אם בסיוע רשויות התכנון וערכאות משפטיות.

איננו מעוניינים בסגירת שדה התעופה, אך בברירה בין המשך פעילות שדה התעופה במתכונתו הנוכחית בניגוד לחוק לבין שקט לתושבינו במחיר הכבד של סגירת שדה התעופה הברירה ברורה. אני מקווה שלא נצטרך להגיע לצעד דרסטי זה.

פרוייקט עבודות התשתיות

בית סניור - מרכז וייל, הנוטע 4

המשך עבודות פיתוח מחוץ למבנה בית סניור לטובת עבודות הנגשת המבנה. הכניסה למבנה תתאפשר מהדלת הפונה לגן הפסלים.

יתכנו חסימות מקומיות במגרש החניה.

רחוב דרך הגנים - רחוב דרך הבאר עד לרחוב קרן היסוד
ביום ראשון ה- 2/1/21 העבודות ממשיכות בקטע הצפוני של רחוב דרך הגנים החל מרחוב דרך הבאר ועד רחוב קרן היסוד. קטע זה של הרחוב יהיה סגור לתנועת רכבים וכיוון הנסיעה ברחוב דרך הבאר יהפוך ממערב למזרח.

• ככל שיתאפשר, תותר תנועה דו סיטרית לדיירי הרחוב בקטעים שאינם בתחום העבודה.
  • רכבים שיחנו בכביש יגררו. בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, רחוב דרך הגנים ייפתח לתנועה רגילה וכיוון התנועה ברחוב דרך הבאר יחזור להיות ממזרח למערב.
  • שימו לב - חנית בית הכנסת (מאחורי בניין המועצה) חסומה.

רחוב החורש - בין רחוב קרן היסוד לכיכר הראשונים
ביום ראשון 2/1/21 ימשיכו עבודות לשיקום האספלט ברחוב.

יתבצעו עבודות נקודתיות לאורך הרחוב שבהם קטעי רחוב יהיו סגורים לתנועת רכבים. מצפון ומדרום לכל קטע של הרחוב הנמצא בעבודה תתאפשר תנועה דו סטרית עם הכוונת תנועה לטובת דיירי הרחוב.

• לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות.
  • לא תתאפשר חניית רכבים בכל הרחוב בשעות העבודה ולפיכך יש להוציא את הרכבים מהרחוב לפני תחילת העבודות בשעה 08:30.
  • בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, הרחוב ייפתח לתנועה רגילה.

ביום שני ה- 10/1/21 יתבצע סלילת אספלט סופית של הרחוב.

רחוב החורש - בין רחוב הקוצר לרחוב הנוטע
ביום ראשון ה- 2/1/21 יימשכו עבודות להנחת תשתית ביוב, מים והכנות לסיבים אופטים.

• לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות, לא תתאפשר חניית רכבים בכל הרחוב בשעות העבודה ולפיכך יש להוציא את הרכבים מהרחוב לפני תחילת העבודות בשעה 08:30. רכבים שיחנו בכביש יגררו. בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, הרחוב ייפתח לתנועה רגילה.
  • תנועת הרכבים שבאה מצפון תוסט לרחוב הנוטע והחבצלת שכיוון הנסיעה בהן תתאפשר תנועה זו (ברחוב הנוטע תתאפשר תנועה חד סטרית לכיוון מערב, וברחוב החבצלת התנועה תהיה דו סטרית).

רחוב "החורש 5" (רחוב הנוריות – רח' הפקאן)
החל מיום ראשון ה- 2/1/21 יימשכו העבודות התשתית ברחוב.

• לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות, לא תתאפשר חניית רכבים בכל הרחוב בשעות העבודה ולפיכך יש להוציא את הרכבים מהרחוב לפני תחילת העבודות בשעה 08:30. רכבים שיחנו בכביש יגררו. בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, הרחוב ייפתח לתנועה רגילה.

שביל המעלות
ביום ראשון ה- 2/1/21 יימשכו עבודות ביוב ותיקונים כלליים.

שביל הבאר
ביום ראשון ה- 2/1/21 יימשכו עבודות ביוב ותיקונים כלליים.

מועצה ירוקה - מעבר לכלים רב פעמיים

מועצת כפר שמריהו ועובדיה שותפים למאמץ העולמי בצמצום השימוש בכלים חד פעמיים. המועצה רכשה כלי אוכל רב פעמיים ותפסיק לרכוש כלים חד פעמיים. מדובר ב win-win  גם לא מזהמים וגם חוסכים.

חשבון אינסטגרם למועצה

התחדשנו בעמוד אינסטגרם חדש, מומזנים לעקוב אחרינו.

בורות ספיגה

עם ההתחברות למערכת הביוב של הכפר, בורות הספיגה אינם נחוצים עוד, מתייבשים ועלולים לקרוס וליצור מעין בולען בחצר הבית.
אנו ממליצים להיוועץ באינסטלטור ולמלא את בור הספיגה באדמה או בחצץ בהתאם להמלצת גורם המקצוע .

חתימה סרג'

אתר האינטרנט | דף הפייסבוק | ערוץ היוטיוב | טוויטר | אינסטגרם

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 | טל' 09-9506699 | moatza@kfar.org.il
לתצוגה
 מיטבית במכשיר סלולרי - מומלץ לסובב מסך לרוחב.

תמונהתמונהתמונהתמונהתמונה