אגרת לתושב 12/05/2022

תמונהתמונהתמונהתמונה

תושבות ותושבים יקרים,

אירועים קהילתיים

בשבוע שעבר סיימנו לציין את יום השואה ויום הזכרון ולחגוג את יום העצמאות.

עובדי המועצה עבדו לילות כימים כדי לקיים את הארועים באופן מופתי. זו ההזדמנות להודות לאתי אנקורי, מנכלית המועצה, לגיורא ארביסר, מנהל מרכז וייל ואחראי על התרבות בכפר, לחן בן עמי, קב״ט המועצה, לאביב זמיר, מנהל מחלקת אחזקה, לליאור רותם גולן ישראלי, מנהלת מחלקת פיקוח ורישוי עסקים, למוטי אטיאס, מנהל המרכז למוסיקה, לעובדי המועצה, לעובדי בית וייל ולמשטרת ישראל.

תודה מיוחדת לתושבי הכפר אשר לקחו חלק בארועים (וסליחה מעומק הלב אם שכחתי לציין מישהו בשוגג):

שרגא מילשטיין, מיכל רוזנבך, אלעד נפתלי, פזית ירון מינקובסקי, הרב אורי איינהורן, יעל לב ארי, אביה נחשון, צביה ורנר, דניאלה לוגסי, יונתן אגסי, ליטל טואטי, דניאל טואטי, רונן האזה, אילנה ליב, שמואל כהן, יורם זילברבך, זאב גונן, לאה גרינברג, אבנר עמרני, גפן מנור, ישראל ספירו, עדי בראייר, דני דנקנר, יובל אלימלך, לירון רומנו, כרמית נופך מוזס, גבי פוגל, אורן גדל, אניק זבליק, דידי נחשון, תום שיניצקי, ליהי בכר, מיקה שני, עמית געש, יונתן דוד, יונתן רחמינוב, איתי שני, עידן פפושדו, נועה דנקנר, מיה חייצ'יק, טליה הלפרין דותן, שלי מינץ, מיקה קדר, אורי מינקובסקי, נוי רביץ, רוני זהבי, רון זילברברג, חדווה לייבושור, אירית נוי, פרידי חנוך, ליאור מילשטיין, אלינור מילשטיין, רועי מילשטיין, חנה תמיר (אילנית), גאיה חג'ג', אלמה בכר, תום להב, נועה בראון, שקד דרורי, עידו הרצברג, יונתן קוטליצקי, רוי נופך מוזס, עומר ברגר, אלעד ויינראוב, עודד האזה, אייל גלבוע, רז גלעד, מתנדבי יחידה 605 ו- 301 ובנות נאות אביב.

צילום: אוסף פרטי

מתוך אוסף פרטי

הודעה לבעלי כלבים

על מנת ליצור סביבה טובה יותר, איכותית יותר וסובלנית הן לתושבים והן לכלבים, יש להקפיד על איסוף צואת כלבים וזאת במטרה למנוע מפגעים תברואתיים ומחלות, שימו לב, העובר על הנחיה זו צפוי לקנס של 430 ₪ ע"פ חוק העזר העירוני.

צואת כלבים שאינה נאספת עלולה לגרום למחלות מעיים בבני אדם ולהדבקת טפילים שונים – דוגמת תולעת הפארק ותולעי מעי – בכלבים.

לשירותכם עמדות שקי קקי הפזורות ברחבי הכפר, אנא השתמשו בהן.

ע"פ חוק הפיקוח על כלבים – על הכלבים להיות קשורים ברצועה ובמקרים של כלבים מסוכנים, עליהם בנוסף לשאת זמם לפיהם.

חובה לסמן כלבים בשבב אלקטרוני וחובה לחסנם בפני כלבת מידי שנה. להסדרת נושאים אלו, מוזמנים בעלי הכלבים לפנות לשירות הווטרינרי העירוני.

בימים הקרובים נעלה לאתר המועצה מידע רב בנושא כלבים, עיקבו אחרינו.

ניקיון שטחים - תזכורת

לידיעת בעלי המגרשים הפרטיים בכפר שמריהו,  על פי חוק העזר "מניעת מפגעים 2008 " על בעלי מגרשים פרטיים לנקות את המגרשים בהתאם לתנאים המפורטים להלן :

· סילוק פסולת מכל סוג שהוא מתחומי המגרש
· ניכוש עשבים במגרשים
· פינוי הפסולת לאתר אשפה מורשה.

בעלי המגרשים מתבקשים לנקות את מגרשיהם עד לתאריך  15.5.2022

– בימים הקרובים תשלח לבעלי השטחים הפתוחים התראה לניקוי השטח. למניעת מפגעים ושרפות, אנא הקפידו לנכש ולפנות בזמן.

*אנא הימנעו מאכיפה*

לתיאום פינוי הגזם ניתן לפנות לאביב זמיר, מנהל מחלקת האחזקה בטלפון נייד- 054-2300683.

מועדון קריאה

החל מתאריך 11/5/2022 ובכל יום רביעי  בשעה 19:30 יתקיים במרכז וייל מועדון  קריאה.

המועדון בהנחיית פרופ' איריס מילנר, מרצה בכירה בחוג לספרות באוניברסיטת ת"א.
הרשמה במרכז וייל.

צילום - אוסף פרטי

ארוע ל"ג בעומר יתקיים ללא מדורות בכדי לשמור על הסביבה.

18/5 17:30 בדשא מול האנדרטה.
הופעת קוסם לילדים.
בואו בהמוניכם.

שבועות Save the Date

ביום שלישי 31/5 נקיים את ארוע שבועות בבית הספר.
פרטים ימסרו בהמשך.

חתימה סרג'

אתר האינטרנט | דף הפייסבוק | ערוץ היוטיוב | טוויטר | אינסטגרם

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 | טל' 09-9506699 | moatza@kfar.org.il
לתצוגה
מיטבית במכשיר סלולרי - מומלץ לסובב מסך לרוחב.

תמונהתמונהתמונהתמונה