אגרת לתושב 26/05/2022

לוגו מועצה

תמונהתמונהתמונה

תושבות ותושבים יקרים, מצ"ב עדכוני השבוע

יום שלישי  31.5 בשעה 17:00 | בי״ס גשר מארח חגיגת שבועות בהפנינג קהילתי שמח עם שלל פעילויות לילדים

מוצ"ש 4.6 – Save the Date

תמונה

הזדמנות אחרונה להרשמה להרצאתו של דוד ויצטום.

פרוייקט עבודות התשתיות

בתאריכים 29/5 עד 2/6 יתקיימו עבודות תיקוני ריצוף בצומת הרחובות הקוצר והחורש.
העבודות יערכו בימי ראשון עד חמישי מהשעות 08:30 ועד 17:00. לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות.

בשעת קיום העבודות תוסט תנועת הרכבים המגיעים מרחוב החורש מצפון לצומת, לרחוב הנוטע והחבצלת. בסמטת הנוטע תתאפשר תנועה חד סטרית לכיוון מערב.

בסוף יום העבודה, אחרי השעה 17:00, הרחוב ייפתח לתנועה רגילה.

"הכן ילדך לקיץ"

תמונה

חכו לי ביולי, הוא חוזר. בית הספר של החופש הגדול, שימו לב: ההרשמה עד 10/6.

תמונה

חיים יפים בכפר כולנו רוצים לחיות בסביבה איכותית וסבלנית, לנו לשכנינו וגם לבעלי החיים שלנו

הקיץ הגיע ועמו עונת הנחשים.

אנחנו חיים באזור מוקף שדות, ביתם של הנחשים שמחפשים את מזונם ומגיעים לחצרות הבתים. המועצה מבצעת ניקיון עשבים וקוצים בשטחים הציבוריים והתושבים מתבקשים לנקוט באותן הפעולות בשטחים הפרטיים. נתקלתם בנחש? המועצה מעמידה לרשותכם לוכד נחשים ללא עלות. אל תהססו להזעיק אותו.  לוכד נחשים ארבל  054-4528364 - ללא עלות.

נהלים קבועים בשוטף

כלבים
יש להקפיד להסתובב עם כלבים קשורים, כלבים מסוכנים נדרשים להסתובב עם מחסום.

יש לדאוג לאסוף את צואת הכלבים. שכחתם שקית ניילון? ברחבי הכפר מפוזרות עמדות עם שקיות זכרו: חוק העזר העירוני קבע קנס למי שאינו אוסף את צואת כלבו.

אירועים פרטיים
עורכים אירוע? משתתפים בשמחכם. אנא הפנו את החוגגים לשני מגרשי החנייה בבית וייל  ובמועדון הספורט. חוק העזר העירוני אוסר על קיום מסיבות בשכר.
זקוקים לגנרטור? המועצה מבקשת למזער מפגעי דרך ורעש ולכן שבוע לפני האירוע, הגישו בקשה בלינק המצורף ותקבלו אישור והנחיות הצבה לגנרטור.

הדברת נמלת האש

ביום רביעי ה 08/06/22 תבוצע הדברה של נמלת האש  בין השעות 07:00 - 12:00 בשטחי המועצה. לרשימת השטחים . לפרטים נוספים אודות נמלי אש .

פינוי קרטונים
קרטונים יש להקפיד לשטח ולהעביר לעמדות מחזור הקרטונים הממוקמות ברחבי הכפר.

תמיד בשבילכם,

אתר האינטרנט | דף הפייסבוק | אינסטגרם

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 | טל' 09-9506699 | moatza@kfar.org.il
לתצוגה
מיטבית במכשיר סלולרי - מומלץ לסובב מסך לרוחב.

תמונהתמונהתמונה