אגרת לתושב 02/06/2022

תמונהתמונהתמונה

תושבות ותושבים יקרים, מצ"ב עדכוני השבוע

תמונה

ביום ראשון אירח בית ספר גשר את יו״ר וועדת חינוך של הכנסת ח״כ שרן השכל לדיון בתוכניות ביה״ס החדש, התוכניות הפדגוגיות וההכנות לקראת השנה הבאה.

את ביקור חה"כ ליוו סגניתי כרמית, מנכ"לית המועצה אתי אנקורי, מנהלת מחלקת חינוך אדווה חלפון, מנהלת בית הספר דלית קירלי וסגניתה שירי אביב. בסיומו של הביקור הזמינה אותי היו"ר השכל לבקר בכנסת כאורח ועדת החינוך.

קרדיט צילום:  עובדי המועצה.

תמונה

ביום שלישי הגעתי לביקור בוועדת החינוך של הכנסת. נושא הדיון היה מימון בניית כיתות חדשות. השתתפתי בועדה כדי לקבל סיוע ממשרד החינוך למימון בניית ביה״ס החדש, זאת בנוסף לתרומתו הנדיבה של מר לואי ומימון המועצה.

עדכונים בנושא יינתנו עם התקדמות הפרויקט.

צילום: מש״מ ( מרכז השלטון המקומי).

תמונה

אחר הצהריים התקיים בבית הספר גשר אירוע שבועות קהילתי בהשתתפות תלמידי בית הספר, ההורים וחברי הקהילה. יחד נהנינו מהפעלות של בועות סבון, איפור פנים, הפעלות של הצופים, מוזיקה ומצב רוח טוב.

אני מודה לדלית, שירי וצוות ההוראה; לשבט הצופים, ולהורים שהתנדבו לסייע. תודה מיוחדת למוטי אטיאס מנהל ביה״ס למוזיקה בכפר שדאג לאווירה המוזיקלית ובהזדמנות זו לינק להרשמה למתעניינים בביה״ס למוזיקה בכפר לחצו.

תמונה

ביום רביעי יצאו תלמידי כיתות ו׳ לטיול שנתי לגלבוע ולכרמל בליווי המורים ברי דדון, תום גור ועדי הזז.

בתום היום הראשון של הטיול, בשעות הערב בבית שאן, הספקתי להיפגש עימם ולשמוע על חוויותיהם.

תמונה

ביום רביעי אחה"צ חגגו עובדי המועצה את חג השבועות בהרמת כוסית ובתקרובת ממעשה ידיהם. בתחרות העוגה המנצחת זכתה רינת ברדוגו – כל הכבוד.

תיקון ליל שבועות ייערך בבית הכנסת היכל הבנים עם הרצאות ושיעורים מפי הרב והרבנית איינהורן, בני גוטמן, אטי לזר, צחי יגור, אביה נחשון, ועוד. מוצ״ש 4/6, החל בשעה 22:30

פינוי אשפה יערך אחרי החג בימים שני, רביעי ושישי.

תמונה

חודש הגאווה – גם בכפר נציין את חודש הגאווה בגאווה ודגל הגאווה יתנוסס לצד דגל המדינה. מתוך מגילת העצמאות:

"מדינת ישראל... תקיים שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין".

הפחתת אגרת הביוב

פרויקט הביוב מתקדם, תושבים שקיבלו הודעה מהמועצה שבאפשרותם להתחבר אל מערכת הביוב  מתבקשים להתחבר בהקדם. מרגע החיבור או ממעבר שלושה חודשים מהודעה של המועצה כי הבית שלכם מוכן לחיבור, תתווסף אגרת ביוב לחשבון המים, לחוק העזר לחצו כאן.

שימו לב אגרת הביוב מחושבת על פי כמות המים שמסופקת לנכס בתעריף מכפלת מטר קוב של ביוב שנקבע ליישוב ע"י רשות המים. צרכן המזרים להערכתו פחות מ – 70% מכמות המים הביתית לביוב יכול לפנות למכון התקנים ולבקש בדיקה לצורך הפחתת האגרה. אישור מכון התקנים תקף לשלושה חודשים ולא ניתן לכבד אישור רטרואקטיבי. מצ"ב לינק לעמוד ההסבר באתר מכון התקנים לחצו כאן.

לידיעתכם – למועצת כפר שמריהו ולאגודת המים כפר שמריהו אין יכולת להשפיע על החלטת מכון התקנים.

בהוראת נציב הכבאות חל איסור גורף על הדלקת מדורות בשטח הכפר

השבוע התגלו שרידי מדורה שהוקמה מתחת לענפי אקליפטוס, בנס לא נגרמה דלקה. אנא עדכנו את משפחתכם וסביבתכם הקרובה באיסור.

כלבים

יש להקפיד להסתובב עם כלבים קשורים, כלבים מסוכנים נדרשים להסתובב עם מחסום. יש לדאוג לאסוף את צואת הכלבים. שכחתם שקית ניילון? ברחבי הכפר מפוזרות עמדות עם שקיות. זכרו: חוק העזר העירוני קבע קנס למי שאינו אוסף את צואת כלבו.

אירועים פרטיים
עורכים אירוע? משתתפים בשמחכם. אנא הפנו את החוגגים לשני מגרשי החנייה בבית וייל ובמועדון הספורט. חוק העזר העירוני אוסר על קיום מסיבות בשכר.
זקוקים לגנרטור? המועצה מבקשת למזער מפגעי דרך ורעש ולכן שבוע לפני האירוע, הגישו בקשה בלינק המצורף ותקבלו אישור והנחיות הצבה לגנרטור.
לקבל אישור לחצו כאן.

עונת הנחשים
אנחנו חיים באזור מוקף שדות. המועצה מבצעת ניקיון עשבים וקוצים בשטחים הציבוריים והתושבים מתבקשים לנקוט באותן הפעולות בשטחים הפרטיים. נתקלתם בנחש – הזעיקו את לוכד הנחשים. במקרה של הכשה יש לפנות את הנפגע לבי"ח בהקדם. עד להגעת אמבולנס יש להישאר בצל וללא תזוזה. אסור למצוץ את הארס או לשים חוסם עורקים.

לוכד נחשים ארבל  054-4528364 - ללא עלות.

חג שבועות שמח

תמונה

לרכישת כרטיסים לחצו על התמונה. תבלו.

אתר האינטרנט | דף הפייסבוק | אינסטגרם

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 | טל' 09-9506699 | moatza@kfar.org.il
לתצוגה
מיטבית במכשיר סלולרי - מומלץ לסובב מסך לרוחב.

תמונהתמונהתמונה