📍 עדכון מס' 73 - יום שלישי 21.11.2023

מרגע הכרזת מצב חירום/ מלחמה המועצה התנהלה בהתאם להגדרות התקפות במצב חירום/ מלחמה לעבוד במתכונת וועדת מל"ח, כאשר המנדט שלה כולל את הנקודות הבאות העיקריים הם:

להפעיל את הרשות המקומית כבימי רגיעה, עד כמה שניתן.

לקבוע מדיניות והנחיות למטה החירום בכל הקשור להבטחת האספקה של מוצרים ושירותים חיוניים לתושבי הרשות.

לגבש דרכים ואמצעים לטיפול באוכלוסייה בהתאם למדיניות הממשלה, הנחיות מל"ח, הנחיות פיקוד העורף וגורמים מנחים אחרים.

בשבועות האחרונים ניהול והפעלת הרשות נעשתה מתוך חמ"ל המועצה במרתף בית הכנסת.
במסגרת זו ערכנו הערכות מצב וכפועל יוצא העברנו 72 עדכוני מצב לתושבים פעמיים ביום בתחילה ופעם ביום לאחר מכן.

בתאום עם פיקוד העורף, הוחלט להחזיר את פעילות המועצה למשרדים הרגילים.

עובדי המועצה וחברי ועדת מל"ח יודעים לעבור לשגרת חרום והעברת הפעילות לחמ"ל במשך זמן קצר של מספר דקות וכך יעשה במידת הצורך.

המועצה תמשיך להעביר הודעות שוטפות לתושבים באמצעי הקשר הקיימים  וואטסאפ ו- SMS.
במידת הצורך נוציא הודעות עדכון מצב.

בהזדמנות זו אנו מבקשים להודות לעובדי המועצה אשר היטו וממשיכים להטות כתף ולעבוד ללא לאות. תודה מיוחדת נשלחת גם לכל המתנדבים שבאו ובאים לחזק את עובדי המועצה וביחד להחזיר מהר ככל האפשר את שגרת החיים למסלולם.

אנו מבקשים להביא לידיעתכם כי עובדי המועצה מקיימים תורנות מסודרת של מענה טלפוני בשעות הלילה, כל שיחה תענה.
מספר הטלפון של המועצה 09-9506699 שלוחה 0, נענה ביום על ידי עובדי המועצה במשרד ובלילה על ידי הכונן התורן.

במקרה חרום ניתן ליצור קשר עם סייר הכפר או עם הקב"ט.

נמשיך ונעדכן ונפעל להמשך מתן כל השירותים במסגרת המועצה.

אנא זכרו המצב עלול להשתנות לרעה ללא כל התרעה מוקדמת וחשוב על כן לא להיות שאננים ולהישמע להנחיות פיקוד העורף.

נקווה להחזרת החטופים במהרה ושיבואו ימים טובים במהרה.🇮🇱

סרג'