קבלת פנים של ראש המועצה לכבוד יום עצמאות

קבלת פנים של ראש המועצה לכבוד יום עצמאות (הגדל)

מסורת יפה בכפר שלנו לקיים ביום העצמאות קבלת פנים של ראש המועצה לתושבים. האירוע נערך בחג עצמאות, יום חמישי ה- 23.04.15.

בדרך כלל האירוע נערך בבית ראשונים, מבחינת דע מאין באנו ולאן נלך. השנה, בשל מזג האוויר, האירוע עבר למבואה באשכול גני הילדים.

בכניסה למתחם פרסו מתנדבי יחידת חילוץ והצלה את הציוד להדגמה לאורחים.

במבואה של אשכול גני הילדים נהנו האורחים מכיבוד עשיר והתרשמו מחדרי גני הילדים.

במהלך האירוע מתנדבי יחידת החילוץ קיבלו לדרמן מקצועי והמשפחות קיבלו קופסת שוקולד מעוטרת.

העניקו את השי מפקד היחידה שי רז, שני מפקדי המחלקות, דני קרסו וסיון אבנרי וראש המועצה דרור אלוני.

לפרטים נוספים על יחידת החילוץ ותמונות מאימון ההכשרה ומתרגילים שהיחידה מבצעת - לחצו כאן.

המפגש היה מוצלח מאוד.

תודות:

צוות אשכול גני הילדים - שירי ושרון

צוות מרכז וייל: פנינה, עירית, עדי, רונית, נורית ועופר

לקב"ט יגאל רדה

צוות הפיקוח: ליאור ומתן

תודה רבה ל-32 מתנדבי יחידת חילוץ והצלה כפר שמריהו רשפון על המסירות וההשקעה:

שי רז, סיון אבנרי, דני קרסו, טל אבולעפיה, עודד אילון, אורי אייינהורן, דני אלכסנדרוביץ, הדס בן אהרון, טל בן יקר, עדי בריאר, אמיר גולעד, יוסי גיארון, יובל גינסברג, דני דנקנר, עפר הלפרין, עמית הרצברג, רונן זבליק, שמעון חסון, אלעד חפץ, רון לוקר, ניר מור יוסף, גל ניר, מעין סולומון, אוהד סמולר, אבשי ספיר, אסף עמית, אבנר עמרני, רביב קהן, רז קהן, שלום קסירר, יוסי קרסו, עידן שינה.

לתמונות נוספות. צילום: יוספה כהן