חנוכת גן הנוטר 7.6.16

7/06/2016
    חנוכת גן הנוטר 7.6.16 (הגדל)

ביום שלישי ה- 7.6.16 נחנך גן הנוטר ברח' הזורע 5. לאירוע הגיע משפחות רבות ונהנו ממתקני המשחק, הפעלת ליצנית ובובות ענק.

הטקס הרשמי נערך בשעה 19:00 עם שני שירים, גזירת סרט ודברי ראש המועצה.

דברי ראש המועצה, דרור אלוני:

גן הנוטר מזמין את ילדי כפר שמריהו והישובים הסמוכים ליהנות מחוויית משחק במתקנים איכותיים ואת הספורטאים להתאמן במגוון מכשירים לחיזוק הגוף.

גן הנוטר מקיף את בית הנוטר, אשר הוקם לפני קרוב לשמונים שנים על ידי מייסדי הכפר כתחנה לשיטור. השוטרים העברים בעת ההיא נקראו נוטרים.

לאחר קום המדינה היה הבניין לבית המועצה ושימש למטרה זו עד לפני כשש עשרה שנים.

הבניין הסמוך שימש כמרפאה של קופת חולים כללית. וכיום שני המבנים משמשים ללימוד מוזיקה.

לאחר קום המדינה הוקמה בחצר אנדרטה לזכר הנופלים במלחמת העצמאות.

היום אנו חונכים את גן השעשועים המודרני - גן הנוטר המשודרג מאוד. את המיזם הוביל משה שהם, מנהל האחזקה בסיוע צוותו.

בטרם הקמה, מינינו וועדת היגוי בהשתתפות מתנדבים:

סגנית ראש המועצה - סיגל זוז, ושני אדריכלים תושבי הכפר: ליאת דנקנר ומיכאל ישראלי

את הפיקוח ביצע אדי בשארה, התכנון ברובו נעשה על ידי אדר' הנוף ויקי כהן ממשרד דן-צור אדריכלות נוף, תאורה – א. צום – גדי ברוך ומוניר ג'בארה, הצללות – פטוריז – יריב חזיז וגינון – ערן סגלוביץ'. פיתוח ומתקני משחק – עצמון פיברגלס – אורלי קיין, שוקי מזרחי.

לכולם התודה והברכה.

תודה לנועה דנקנר, לדנה גלוברמן, לטל אברהם, לזיו גלוברמן ולמוטי אטיאס על הליווי המוזיקלי.

המועצה המקומית כפר שמריהו רואה בילדים עתיד. אנו מבינים כי ללא מצהלות ילדים וגנים פורחים היישוב יגווע. בכדי לעודד את הילדים ובני הנוער להישאר בישוב ולבלות את זמנם באיכות, אנו משקיעים בתשתית ובמתקנים.

בעוד כחודש נתחיל בהקמת מרכז פנאי לרווחת הילדים ובני הנוער, אשר יכלול מגרש קטרגל, מתחם לרכיבה טכנית באופניים וגינת כלבים.

תודה לילדים, להורים ולבני המשפחות שבאו.

לתמונות נוספות, צילום: יוספה כהן