מסיבת עצמאות בכפר שמריהו. ישראל בת 66

5/05/2014 20:00
    מסיבת עצמאות בכפר שמריהו. ישראל בת 66 (הגדל)

מסיבת עצמאות, 66 שנים למדינת ישראל, נערכה בכפר שמריהו במתחם מרכז ווייל, ברחוב הנוטע, ביום שני, 05,05.14, בין השעות 20:00 - 23:45.

רח' הנוטע ניסגר לתנועת כלי רכב ובצדו הוצבו דוכני לממכר מזון, שתיה וצעצועים.

האזור כולו גודר ואובטח בידי עובדי מועצה, מתנדבים רבים ושוטרים.

רחבת החנייה קושטה, הוצבו במת ענק, מסכים, שולחנות, כסאות ובוטנים לנשנש.

הדשא רחב הידיים ממול לאנדרטה תוחם והוצבו בו פינות הפעלה לילדים ופינות אטרקציה, אשר פעלו ברציפות במהלך כל הערב.

החל מ-20:00 הוקרן בשידור ישיר טקס הדלקת המשואות מהר הרצל. מיד לאחריו נערך מופע זיקוקין מרהיב.

על הבמה הופיעה להקה בשירי ארץ ישראל, ולאחריה מופע זיקוקים נוסף.

ב-22:30 עלו לבמה - עברי לידר ולהקתו, אשר העניקו הופעה מצויינת, עם מיטב שיריו.

למסיבת יום העצמאות שלנו הגיעו מאות רבות של אורחים, אשר אינם תושבים וביחד עמנו קיימנו אירוע שמח, רב גילאי, מהנה, מוצלח ובאווירה קהילתית.

תודה רבה לפנינה רבינוביץ ולצוות מרכז ווייל על הפקת האירוע. למשה שהם וצוות המשק על ההכנות היסודיות והמורכבות, לליאור גולן ולצוות הפיקוח על ארגון הדוכנים והסדרי התנועה, ליגאל רדה ולמתנדבי יחידה 605 על ארגון האבטחה ולרס״ב ברוך סולמון ושוטרי גלילות אשר איבטחו את האירוע.

לתמונות נוספות

צילום: אורלי פלד