חותמים על אמנה - בי"ח לוינשטיין

22/05/2014
    חותמים על אמנה  - בי"ח לוינשטיין (הגדל)

ביום שלישי 22 במאי 2014, התכנסו ראשי רשויות ומועצות מאזור השרון, ביניהם דרור אלוני, ראש המועצה המקומית כפר שמריהו, למפגש תמיכה בין צוות בית החולים לוינשטיין ועמותת ידידים התומכת בו.

בית החולים בבעלות קופת חולים כללית הגיע למעמדו בסיוע עמותת הידידים ותרומות של אנשים נדיבים.

לוינשטיין הוא הגדול מבין שני מרכזי שיקום במדינת ישראל, המשרת נכי צה"ל ונפגעי פעולות טרור, נפגעי תאונות דרכים ואנשים רבים הזקוקים לשיקום.

במסגרת הביקור הצהירו ראשי הרשויות על עקרון ההדדיות מול בית החולים, והבטיחו לסייע לו ככל שניתן לגיוס משאבים, אשר יאפשרו לו לשרת ציבור רחב יותר עם ציוד מתקדם יותר.

בנוסף, ינתן דגש ומחויבות על חינוך ותודעה לזהירות וגהות בקרב הציבור הרחב והדור הצעיר בפרט.

בסיום הביקור ביקר אלוני את חבר המועצה סיון אבנרי, העובד לשירות הציבור בביה"ח לוינשטיין.