הודעות ועדכונים 30.04.15

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

ל"ג בעומר

ביום רביעי הבא ה- 6.5.15 נציין את ל"ג בעומר.

בשיתוף עם ועד ההורים היישובי, מתוך כוונה לשמור על הסביבה, הוחלט השנה להדליק מדורה אחת בלבד לתלמידי בית הספר ובני משפחותיהם. המדורה תהיה בשטח הפתוח מערבית לשביל התפוזים.

מומלץ לקרוא את הנחיות הבטיחות באש לקראת ל"ג בעומר, כפי שפרסם המשרד לביטחון פנים.

עבודות תשתית והסדרי תנועה זמניים

• רחוב הדקלים – ימשיך להיות סגור במהלך השבוע
    • רחוב הנרקיסים – מגבלות תנועה. תתאפשר כניסה ויציאה של דיירי הרחוב.

כולנו נרתמים לסילוק היתושים מכפר שמריהו

אנו מקבלים פניות מתושבים על יתושים. לצערנו לא נוכל לעזור אם לא יהיה שיתוף פעולה של כלל התושבים. אנא פעלו בשטח הפרטי שלכם על פי ההנחיות הבאות:

מידע נוסף – באתר המועצה המקומית כפר שמריהו

נמלת האש

בימים אלו המועצה מבצעת ניטור לאיתור מוקדי נמלת האש בשטחים הציבוריים.

במפה לפניכם מסומנים המקומות שבהם נמצאו מוקדים - ניטורית נמלת האש.

אם הנכס שלכם נמצא בסמוך למקום המסומן, הנכם מתבקשים לבצע הדברה בהקדם.

למידע ופרטים נוספים באתר האינטרנט של הכח הירוק.

הרצאה על נפאל (לפני רעידת האדמה)

תיערך היום, יום חמישי ה- 30.4.15, בשעה 17:30 בבית סניור, מרכז וייל.

מחיר לתושב: 15 ₪, מחיר לאורח: 20 ₪. התשלום בכניסה.

טריאתלון לילדים כפר שמריהו - תעוד

טריאתלון לילדים ה- 5 על שם רותם תאודור נערך בכפר שמריהו ביום שבת ה- 25.04.15.

האירוע אורגן על ידי המועצה המקומית, בהובלת איתי דקל, רכז הספורט, ובשיתוף פעולה עם איגוד הטריאתלון, חברת zen ומועדון הספורט כפר שמריהו.

באירוע השתתפו כ- 600 ילדים במקצה תחרותי ועממי. זכינו ב-2 מקומות מכובדים: עילי דוד (מקום 3) וגור שטילמן (מקום 1).

כפר שמריהו חרט על דגלו "אורח חיים בריא בקהילה". יישר כח לכל הילדים המשתתפים, תודה להורים ובני המשפחה ולכל מי שלקח חלק בארגון האירוע ובהצלחתו.

לרשימת תודות ותמונות נוספות.

קורס קיימות לתושבים – החל השבוע

ביום שני ה- 27.4.15, נפתח בכפר שמריהו קורס קיימות לתושבים, במסגרת שיתוף הפעולה שלנו עם היחידה הסביבתית של השרון.

המפגש עסק בסקירה עולמית וסביבתית מקומית של הקיימות. המפגשים הבאים יעסקו בסוגיות שמירת הטבע בישראל, יתקיים סיור לימודי בשטח, גינון ביתי, אוכל אורגני, סדנה טעימה ועוד. . .
    יש עדין מקום למעוניינים להצטרף. לפרטים - קורס קיימות לתושבים.

הכשרת מתנדבי יחידת חילוץ והצלה בכבאות

יחידת המתנדבים לחילוץ והצלה כפר שמריהו - רשפון מוסיפים מיומנות בתחום כיבוי אש.
    ידוע כי התקפת טילים או רעידת אדמה ילוו בשריפות. לעיתים השתלטות על האש תהייה תנאי לחילוץ נפגעים ולהצלת חיים.
    מפקדי שירותי כיבוי והצלה מחוז דן הזמינו את מתנדבי יחידת החילוץ לסדרת אימונים והכשרת המתנדבים ככבאים.

אתמול, רביעי ה- 29.4.15, התקיים המפגש הראשון בתחנת כב״ה הרצליה ל- 26 מתנדבים, בינהם חמישה חדשים.