כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 23.07.15

להלן הודעות ועדכונים:

עדכון על עבודות תשתית והסדרי תנועה

• רחוב הנרקיסים
      מתבצעות עבודות חפירה. סגור לתנועה לכל סוגי כלי הרכב.

• רחוב האילנות
      בקטע בין רחוב הנרקיסים לבין רחוב דרך השדות:

נתחיל בהחלפת קו מים ראשי. נא לא לחנות ברחוב משעה 08:00 עד 16:00.

• רחוב הרקפות
      בקטע המערבי של רחוב הרקפות תמשכנה עבודות תשתית בצד המדרכה הדרומית.
      נא לא לחנות ברחוב משעה 08:00 עד 16:00.

דוחות כספיים לשנת 2014 - תמצית לתושב

תמצית הדו"חות הכספיים לשנת 2014 מוצגים להלן לעיונכם.
    המועצה המקומית כפר שמריהו נבחרה כרשות איתנה ותקציבה אינו טעון אישור משרד הפנים.
    לחצו כאן לעיון בדו"ח.

פינוי אשפה ביתית – שינוי זמני איסוף

בשל המצוקה התקציבית הצפויה במהלך 2016 אנו עורכים בחינה לצמצום ימי איסוף פסולת ביתית.
    מתאריך 27.7.15 ועד 28.8.15 יתבצע פינוי אשפה רק פעמיים בשבוע, בימים ראשון ושישי בלבד.
    בתקופה זו לא יתבצע פינוי אשפה ביתית בימי שלישי.

למסירה – ספרי אנגלית מהספרייה

צוות הספרייה במרכז וייל מפנה מהספרייה את ספרי האנגלית.
    למעוניינים, ניתן לגשת למרכז וייל, לעיין ולקחת בחינם את ספרי האנגלית.

ימי פגרה של המועצה

בין התאריכים 02 – 15 באוגוסט 2015 תמצא המועצה בפגרת קיץ ורוב העובדים בחופשה.
    בימי הפגרה לא תהיה קבלת קהל ולא יינתנו שירותי משרד. יהיו כוננים ותמשך עבודת פיקוח, אחזקה וניקיון.
    מוקד המועצה יפעל 24/7 במספר 09-9506699.

הזמנה לאירוע הסמכה ולתערוכת אמצעים לכיבוי והצלה

מתנדבי יחידת חילוץ והצלה כפר שמריהו רשפון סיימו הכשרה לכיבוי והצלה בתחנת כיבוי הרצליה.
    התושבים מוזמנים לאירוע חגיגי שבו תוצג תערוכת אמצעים לכיבוי והצלה וייערך טקס הסמכה למתנדבים:

מדליית זהב בג'ודו לירין מנגד

ירין מנגד, בנם של צילה ורפי, תושבי כפר שמריהו, זכה במדליית זהב במסגרת תחרות קריטריון בפולין, עד גיל 21.
    בד בבד, ירין, עוד לא בן 19, לקראת השלמת תואר ראשון במתמטיקה. כבוד וגאווה גדולים.

בית הספר של החופש הגדול – סיכום

בית הספר של החופש הגדול לבוגרי גן חובה וכיתות א'-ב' הסתיים השבוע לאחר שלושה שבועות של פעילות, שנוהלה על ידי מורים מצוות בית הספר המשותף.
    הילדים נהנו ממגוון פעילויות לימוד והעשרה, הצגות במרכז וייל, פעילות במועדון הספורט, סרטי קולנוע, טיול לספארי, סדנאות מגוונות ומופעים.
    לסיכום נערך אירוע שיא אחה"צ, שאליו הוזמנו ההורים, ששיחקו וצפו בהופעות של ילדיהם.
    תודה רבה להנהלת בית הספר ולצוות המורים. הילדים וההורים שבעי רצון ומברכים את קיום פעילות זו בחופשת הקיץ.
    שתהיה לילדים המשך חופשה נעימה. סעו בזהירות ושמרו על הבטיחות בדרכים.

מחנה קיץ של הצופים, שבט ני"ר

השבוע הצטרפתי לשלושה ימים לשכבה הבוגרת של שבט ני"ר, שיצאו להקים את מחנה הקיץ ביער לימונים ליד צפת.
    ביחד עם ראש השבט הדס בן אהרון וקודמה לתפקיד אבנר עמרני, שלומית זוגתו והורים מתנדבים נוספים עסקנו בהכנת המקום והקמת המחנה לקראת בוא החניכים - סיקלנו אבנים, גירפנו שטחים, תרגלנו פינוי שרפה, הכנו ארוחת ולבסוף הונפו המבנים, אשר תוכננו על ידי הצוותים בחודשים האחרונים.
    נוכחתי לראות את השכבה הבוגרת מגובשת, כל אחד יודע את משימותיו ויש שיתוף פעולה ואווירה טובה.
    נהניתי מאוד. תודה להנהגת השבט, לרכזים ולהורים המתנדבים.