כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 29.10.15

תושבי כפר שמריהו שלום,

להלן הודעות ועדכונים:

אירועי מזג האוויר – סיכום שבועי ועדכונים

ביום ראשון, ה- 25.10.15, בבוקר, פקד את אזורנו מזג אוויר סוער המלווה בסופות רעמים, ברד וגשמים עזים. בהמשך, לסירוגין, ירדו גשמים עזים.
    כתוצאה מהרוחות העזות נעקרו מספר עצים ובחלקים מהיישוב נותקה אספקת החשמל ותקשורת הסלולר.
    במספר בתים הוצפו מרתפים ובאחרים נגרמו נזקים מקריסת עצים.
    כתוצאה מהעדר אספקת חשמל מלאה, מועדון הספורט הושבת למספר ימים והמשאבות בבארות המים עובדות על גנרטורים.
    מערכת החינוך, מרכז וייל והצופים פעלו כרגיל.

השנה הוגדרה על ידי מדעני מזג האוויר כשנת אל-ניניו. התושבים מתבקשים להישאר דרוכים וערוכים בבית ומחוצה לו למזג אוויר סוער.

עובדי המועצה פועלים לילות כימים במתן מענה לאחרון התושבים. תודה לכם על הסבלנות ושיתוף הפעולה.

מוקד המועצה פועל 24 שעות 7 ימים בשבוע בטלפון 09-9506699. בהעדר תקשורת קווית ניתן להתקשר לבעלי התפקידים בטלפונים הניידים או למלא טופס צור קשר באתר האינטרנט של המועצה.

מועדון הספורט חוזר לפעילות

מועדון הספורט חזר הבוקר לפעילות במתכונת רגילה. חדר הכושר פתוח, החוגים יתקיימו כסדרם.

הבריכה תחל לפעול רק משעה 10:00 בבוקר, אחרי סירקולציה מלאה של המים. כרגע טמפרטורת המים עומדת על 24.2 מעלות, רק בעוד כשלושה עד ארבעה ימים תהיה הטמפרטורה הדרושה של 28.5 מעלות.

עבודות תשתית ועדכוני תנועה

רחובות הדקלים והנרקיסים: פתוחים לתנועה.
    הרחובות חד סטריים: רחוב הדקלים מזרחה ורחוב הנרקיסים דרומה. היציאה דרך שביל היסמין.

רחוב האילנות:
    קטע הרחוב בין רחוב הנרקיסים לבין רחוב דרך השדות בעבודה וסגור לתנועה.
    שביל היסמין פתוח זמנית לתנועה מערבה. נא לשים לב שדיירי הסמטה נכנסים גם ממערב.

בקשה לתרומת ציוד לחיילים

האגודה למען החייל כפר שמריהו מאמצת גם חיילים בודדים וחיילים ממשפחות נזקקות.
    תושבים שמעוניינים לתרום ריהוט במצב טוב לדירות של חיילים בודדים כמו: שולחן אוכל, כסאות, ספות, ארונות, תנור גז ועוד, מוזמנים לפנות לרויטל מאייר בטלפון: 054-4464496

טקס לזכרו של יצחק רבין - מועד חדש

טקס זכרון ליצחק רבין, שאמור היה להתקיים ביום שני, נדחה עקב הפסקת החשמל במרכז וייל, ליום חמישי ה- 5.11.15 בשעה 12:30 באודיטוריום וייל. הטקס ייערך על ידי תלמידי שכבת ה' מבית הספר היסודי.
    הציבור מוזמן.

סופ"ש של קולנוע במרכז וייל DocoArt6

בתחילת חודש נובמבר ייערך במרכז וייל כפר שמריהו סופ"ש של קולנוע - דוקוארט6 - סרטים איכותיים מהעולם בנושאי אומנות.
    לפירוט סרטי פסטיבל דוקו ארט 6 במרכז וייל - לחצו כאן.

לרכישת כרטיסים: 09-9569430.

חדש במרכז כלנית כפר שמריהו: שיעורי אנגלית ליחידים ובקבוצות

שיעורי אנגלית לתלמידי כיתות א'-י"ב על ידי מורה מנוסה לאנגלית ומאבחנת דידיקטית, בעלת תעודת הוראה מתקנת בעברית ובאנגלית.
    השיעורים מתקיימים במרכז כלנית בכפר שמריהו, ברח' שביל התפוזים, בימי חמישי אחר הצהריים.
    פרטים נוספים והרשמה: 0732776615 או 054-2300665  לוסי.

יום ההליכה העולמי

ביום שישי ה- 23.10.15, ערכנו צעידה על חוף הים במסגרת "יום ההליכה העולמי".
    בצעידה השתתפו כל תלמידי בית הספר, הורים רבים ותושבים. האווירה הייתה נפלאה ומהנה.
    בסיום נערכה הפעלה ספורטיבית לכל המשפחה.

את הפעילות ליווי מתנדבי יח' 605 של כפר שמריהו רשפון, קב"ט המועצה ומשטרת גלילות.

תודה רבה למארגנים איתי דקל, רכז הספורט ויוספה כהן, ממונה על קשרי קהילה.
    תודה לד"ר אלכס שניידר ולצוות בית הספר.
    תודה למתנדבי "משמר הכפר", בפיקודו של סרג' קורשיא, לקב"ט, לשוטר הקהילתי ולפרשים.