כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 07.01.16

7/01/2016

תושבי כפר שמריהו שלום,

להלן הודעות ועדכונים:

הערב, יום חמישי ה- 7.1.16 בשעה 20:30 נערוך בבית סניור במרכז וייל ערב חשיפה לתחומי ההתנדבות בכפר שמריהו.
    גיוס התושבים והכשרתם בשגרה ישמור על רציפות תפקודית של היישוב גם בשעת חירום/משבר.

בואו לשמוע את מפקד יחידת חילוץ והצלה ואת מפקד משמר הכפר 605 וגם על תחומי התנדבות נוספים בקהילה, כי "אם אין אני לי מי לי ?"

מוזמנים בני 15 ומעלה.

עבודות תשתית ועדכוני תנועה

רחוב האילנות, בקטע שבין רחוב הנרקיסים לרחוב דרך השדות:

• עבודות ריצוף.
    • בימים א' – ה' סגור לכל כלי הרכב.
    • נא לוודא להוציא את כלי הרכב ביום א' לפני 07:30 ולא תשאירו רכב לכוד לשבוע.

רחוב דרך השדות, מרחוב האילנות צפונה:

• עבודות ריצוף.
    • בימים א' – ה' סגור לכל כלי הרכב.
    • נא לוודא להוציא את כלי הרכב ביום א' לפני 07:30 ולא תשאירו רכב לכוד לשבוע.

שילוט רחובות
    ברחובות המשופצים מתקינים שילוט חדש.
    נשמח לקבל משוב.

שכבת אספלט נוספת
    ברחוב הזורע וברחוב הדקלים, בקטעים המחודשים, תיסלל בחודש הקרוב שכבת אספלט נוספת.
    העבודה דורשת כשני ימי שיבושי תנועה ומחייבת תיאום עם המשטרה.
    נודיע מראש.

גן הנוטר - סגור לחודשיים

גן הנוטר ברחוב הזורע 3 (בסמוך לביה"ס למוזיקה) יהיה סגור עקב עבודות שידרוג מתאריך 17.01.16  עד 17.03.16.

רחוב דרך הגנים – הטמנת סיב אופטי

כחלק משיפור מערך האבטחה ביישוב ושיפור יכולת הצפייה במצלמות האבטחה, מוטמן השבוע סיב אופטי לאורך רחוב דרך הגנים. העבודה תמשך מספר ימים מהשעה 07:00 עד 16:00.
    במסגרת העבודות, קטעים מרחוב דרך הגנים ייסגרו לתנועת כלי רכב ולא תותר חנייה בצדו המזרחי של הרחוב – כל יום קטע אחר, בהתאם להתקדמות העבודה.

לוח זמנים לסגירת קטע הרחוב הועבר לדיירי הרחוב ומפורסם באתר האינטרנט של המועצה – לחצו כאן.

רישום לגני ילדים ולכיתה א' – שנת הלימודים תשע"ז

רישום ילדים לגני הילדים ולכיתה א' לשנת הלימודים תשע"ז, אשר תפתח ב- 01.09.2016, יחל ביום שני הקרוב ה-11.01.2016 ויסתיים ביום שלישי 31.01.2016. יש לרשום לכל גן ילדים בנפרד.

לפירוט השנתונים, מקומות הרישום ושעות קבלה – לחצו כאן.

מבצע חידוש מנויים במועדון הספורט

מועדון הספורט יוצא במבצע - 50 מנויים ראשונים שיחדשו את המנוי לעונת 2017-16 יקבלו הטבה.
    הטבה לבחירה: כרטיסיה לאורחים, אימוני
    TRX, אימונים אישיים בחדר הכושר, אימוני טניס או שחייה.

לפרטים וחידוש מנוי: 09-9580404.

מרכז וייל – חבורת הזמר מארחת את דני רובס

ב- 31.1.16 תארח חבורת הזמר של כפר שמריהו את הזמר דני רובס.

לרכישת כרטיסים: 09-9569430

בית הכנסת היכל הבנים

כ'"ז בטבת תשע"ו – פרשת "וארא".
    מידעון שבועי לפרשת השבוע – לחצו כאן.

בית הספר זכה בפרס ארצי לחינוך גופני

ביה״ס היסודי שלנו זכה בפרס ארצי בחינוך הגופני לשנת הלימודים תשע"ה. הטקס נערך השבוע בחולון.

בעיננו אורח חיים בריא בכלל וכושר גופני בפרט נמצאים בסדר עדיפות גבוה. אנו מאמינים כי בעידן בו לילדים שעות מסך רבות, חייבים לאזן בפעילות המפעילה את הגוף והמוח בדרך שונה ומחייבת כישורים אחרים.

לפני כשמונה שנים, בד בבד עם הכנסת תוכניות לימודים מתוקשבות, המועצה המקומית כפר שמריהו תקצבה תוכניות מאזנות: שחייה, טניס, ספורט ימי, ניווט שדה, רכיבת שטח באופניים ועוד ועוד.

תוך כדי הפעילות התחזקה בנו התחושה שלמידה בתנועה מגלמת בתוכה סגולות נוספות ומשפרת את קליטת חומרי הלימוד גם בקרב ילדים עם בעיות בקשב ובריכוז. לרוח הטובה השפעה על הקהילה ומעודדת עשייה ספורטיבית.

צוות החנ״ג בראשות איתי דקל ובליווי המנהל דר׳ אלכס שניידר, הפסיכולוג דר׳ בוב צ׳רניק והמפקחת טלי קשתי הכניסו לכתה אמצעים משפרי למידה ובעיקר חושפים את הצעירים ליופי שבספורט ומעודדים מצוינות.

בד בבד מתקיימות אצלנו מסגרות מאזנות נוספות כאומנות פלסטית, חקלאות וטיפול בבעלי חיים התורמות גם הן להנאת השהייה בבית הספר.

חשוב לי להדגיש שכל העשייה היא ביוזמה מקומית ובמימון הרשות המקומית. היינו שמחים לו הערכים הללו היו מאומצים ע״י מערכת החינוך ונחלת כלל ילדי ישראל.

אנו גאים בהישגים ומודים לצוות החנ״ג.

אירוח ועד הורים יישובי מגני תקווה

ועד ההורים וצוות בית הספר אירחו השבוע את נציגי ההורים מהיישוב גני תקווה, שמתמודדים עם משבר בנושא שילוב התקשוב בבתי הספר.

האורחים באו ללמוד על תפיסת האיזונים והשילובים הקיימת בבית ספרנו, נערך דיון מרתק על מקום ההורים בתהליך קבלת ההחלטות, התערבותם בקביעת מדיניות פדגוגית והובלת החדשנות.

האורחים הודו על הביקור, שלדבריהם היה מיוחד ומעשיר עם שקיפות מלאה ושיתוף.

צה"ל פונה לחיילים ולחיילות