הודעה חשובה - מתנדבים למכלול מידע לציבור

15/05/2016

לתושבי כפר שמריהו שלום,

מוכנות העורף למצבי חרום תלויה במידה רבה ביכולת הרשות המקומית להעמיד מתנדבים במספר צמתים קריטיים.

המועצה, במצב חרום, עוברת לפעול 7 ימים, 24 שעות ברציפות, מחמ"ל (מוקד הפעלה בחרום), הנמצא במרתף בית הכנסת המצויד ומאובזר לכך.

בתוך מוקד הפעלה בחרום קיים מכלול מידע לציבור, שבו ישנו מוקד טלפוני, אמצעים לקשר עם התושבים ובעלי התפקידים למתן מענה לפניות.
    זהו המכלול החשוב ביותר באספקת מידע עדכני לתושבים, בקביעת קדימות בטיפול באוכלוסייה ובהפחתת חרדות.

את המכלול מנהל דר' יוקי גיניגר, תושב ותיק ובקיא מאוד בתהליכים ובנהלים, ולצידו אניק זבליק ושרה'לה לוכסמבורג.

אנו זקוקים למתנדבות ולמתנדבים נוספים, המוכנים לעבור הכשרה קצרה, להצטרף לאימונים (כשלושה בשנה) ולאייש את המכלול בתורנות, בעת חרום.

מתוך אחריות למידת ההערכות, קבענו תרגיל יישובי ב-15 ביוני 2016. לקראת התרגיל אנו רוצים לגייס ולהכשיר כ-20 מתנדבות ומתנדבים למוקד מידע לציבור.

מי שיכול להתנדב ולהתחייב למשימה החשובה, מתבקש לפנות לראש המועצה.

תודה מראש.