כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 19.05.16

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

מיזם התשתיות הגדול - מפגש הסברה לתושבים על מערך 531/20

מזה כמה שנים נסלל בשטחנו מיזם תחבורתי ענק – חלקו המערבי של כביש 531 וחלקו הצפוני של כביש 20.
    לפי מיטב ידיעתנו, בשנים הקרובות ייסלל כביש רוחב נוסף - 541.
    הערכת חברת נתיבי ישראל היא שהמיזם יושלם במהלך שנת 2018.

בכדי להסביר לתושבים על המיזם ועל ההשלכות התחבורתיות והסביבתיות, הזמנו את נציגי חברת נתיבי ישראל למפגש בלתי אמצעי עם תושבים, אשר במסגרתו יוצגו התוכניות ויינתנו תשובות לשאלות המעסיקות אותנו.

המפגש יתקיים במרכז וייל ביום ראשון ה- 29.5.16 בשעה 19:00. נוכחותכם חשובה מאוד.

גן הנוטר - הזמנה לטקס הפתיחה

גן השעשועים הסמוך לבית הנוטר, בין רחוב הזורע לדרך הגנים, נמצא בשלבים מתקדמים של שדרוג. לצערנו, אחד השכנים עיכב את העבודה במספר שבועות אך אנו פועלים במשנה מרץ להדביק את הפיגור להשלים בימים הקרובים את העבודות.
    המתחם כולל גן שעשועים לפעוטות ומתקני כושר נייחים לנוער ולמבוגרים.

פתיחה רשמית נערוך ביום שלישי, 07.06.16, בשעה 19:00. הציבור מוזמן ורצוי להגיע עם הפעוטות.

דרושים תושבים מתנדבים

תושבים יקרים, אנו פונים אליכם שוב ושוב לבקש את התנדבותכם למכלולי החירום של המועצה.
    מאז פנייתנו היה מענה אחד בלבד. אנו זקוקים לכם, למען הקהילה שלנו.
    בזמן שגרה יידרש מכם להגיע כשלוש פעמים בשנה לאימון של כמה שעות אחה"צ.
    בזמן חירום תתרמו לביטחון היישוב ותפקודו השוטף.

לפרטים נוספים מוזמנים לפנות ישירות אלי 054-4301040.

אימון מכלול מידע לציבור

תודה לתושבים המתנדבים שהגיעו לאימון המכלול, שהתקיים ב- 9.5.16 אחה"צ.
    באימון נערכה סקירה מקיפה על היערכות למצב חירום מבחינת התגוננות, אזורי מיגון, הנחיות התנהגות, הערכות להפסקת חשמל/תקשורת ותיאום ציפיות עם האזרח.

הזמנה להפניג קהילתי בחוף השרון

בית החינוך המשותף חוף השרון מארגן מידי שנה הפנינג לקהילה שכל הכנסותיו יוקדשו לאירגון מסיבת בני מצווה לילדי בית אלעזרקי ולמלגת פולין.
    בית אלעזרקי הינו בית של למעלה מ- 200 ילדים בסיכון בגילאי 5 עד 18, שמגיעים מכל רחבי הארץ, מרביתם בצו בית משפט, מאחר ואינם יכולים להמשיך ולגדול בבתיהם בבטחה.

הנכם מוזמנים להפנינג, שייערך ביום שלישי 31.5.16 משעה 17:00 ולהנות מהופעות, פעילויות ודוכנים.

טריאתלון לילדים ה-6 ע"ש רותם תאודור

נערך בכפר שמריהו בשבת ה- 7.5.16 בבוקר. באירוע השתתפו מעל 650 ילדים וילדות מהיישוב ומרחבי הארץ, במקצים תחרותיים ועממי.

הטריאתלון זכה להצלחה רבה ולתשבוחות.
    תודה רבה למארגנים ולעובדי המועצה על הפקת אירוע ספורטיבי ומהנה.
    תודה מיוחדת לרכז הספורט היישובי, איתי דקל, שניהל את האירוע ביד רמה.
    תודה רבה לתושבים ולבעלי העסקים על תמיכתם באירוע.

לרשימת תודות מלאה, תיעוד האירוע ותמונות – לחצו כאן

מפקד מחוז תל אביב של המשטרה מבקר בכפר שמריהו

ביום שלישי ה- 17.5.16 אחה"צ נערך ביקור בכפר שמריהו של מפקד מחוז תל אביב של המשטרה, ניצב צ'יקו אדרי. נלוו אליו מפקד מרחב ירקון, תת ניצב יהודה דהן, סגן מפקד תחנת גלילות, רב פקד עמוס צמח, קצין אגם תחנת גלילות, רב פקד אליעד אנקרי, קציני מטה והשוטר הקהילתי חוסאם חוסייסי.

ייצגו את כפר שמריהו מפקד יחידת המתנדבים, סרג' קורשיא, מפקד יחידת חילוץ והצלה, שי רז, והקב"ט יגאל רדה.
    במהלך הביקור סקרתי בפני האורחים את ההיערכות שלנו למניעת פשעי רכוש, היערכות יחידת החילוץ להגיב לאירועים של הרס, חילוץ מגובה/מבור, וכיבוי אש. בנוסף, הוצגו האמצעים לתגובה של יחידת החילוץ למצבי אסון.

קציני המשטרה ציינו לטובה את שיתוף הפעולה עם גורמי הביטחון במועצה המקומית כפר שמריהו ונקבעו תהליכי עבודה לשיפור בעתיד.

מפקד המחוז הנחה את קציניו לחקור את הסיבות להתגברות מקרי הפריצה בחודשים האחרונים במרחב כפר שמריהו וביקש שתחנת גלילות תשתתף בתרגיל החירום הרשותי, אשר נקבע ל- 15 ביוני 2016.

לסיכום, הביקור היה חשוב וטוב, מגביר את שיתוף הפעולה וערוצי הקשר בין משטרת ישראל לבין המועצה המקומית כפר שמריהו, בשגרה ובחירום.

סיכום אירועי שואה-תקומה

תודה רבה לתושבים שלקחו חלק באירועים, על האמון, השותפות וההרגשה הקהילתית המרגשת סביב אירועי שואה, זיכרון ועצמאות.
    תודה רבה לצוות מרכז וייל ולעובדי המועצה על עבודה מאומצת ומכובדת.
    תודה רבה למתנדבי וועדת תרבות וקהילה, בראשותה של סיגל זוז.

להלן קישורים לכל האירועים שנערכו ובהם סיכום האירוע, תודות ותמונות נוספות:

עצרת זיכרון לשואה ולגבורה - לחצו כאן

זיכרון בסלון - לחצו כאן