כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 2.6.16

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

חנוכת גן משחקים בבית הנוטר

גן הנוטר בכפר שמריהו, אשר נמצא ליד בית הספר למוסיקה, בין רחוב הזורע 5 לרחוב דרך הגנים 6, עבר שיפוץ ושדרוג. בגן הותקנו מתקני משחק ברמה גבוהה ומתקני כושר לנוער ולמבוגרים.

ביום שלישי ה- 07.06.16 ייערך אירוע לחנוכת הגן:

• בשעה 17:30 תיערך הפעלה לפעוטות ולילדים: מתקני משחק, ליצנות, בובות ענק, עיצוב בלונים, הופעת נגנים, קרטיבים ועוד...
    • בשעה 19:00 ייערך טקס חנוכת הגן.

כל הילדים מוזמנים.
    נא לחנות באופן מסודר.

מסיבת שבועות בבית הספר

הנכם מוזמנים לחגוג את חג שבועות בהפעלות ומפגש חברתי לכל המשפחה.

האירוע ייערך ביום חמישי, ה- 9.6.16 בשעה 17:30 במתחם בית הספר.

כנס מתגייסים 2016

כמידי שנה, המועצה המקומית כפר שמריהו והוועד המקומי רשפון מבקשים לאחל לבוגרי כתה י"ב, בני הישובים כפר שמריהו ורשפון, העומדים לקראת גיוס, דרך צלחה, ולעודד אותם לשירות צבאי איכותי.

כנס מתגייסים ייערך ביום שבת, 25 ביוני 2016  בשעה 19:30, בבית ראשונים, ברחוב הזורע 20, בכפר שמריהו.

הטכס יכלול ברכות, הרצאה של גל לוסקי בנושא "פחדנים מתים אלף פעמים, אמיצים פעם אחת" וארוחת ערב.

הזמנות אישיות נשלחו למתגייסים.
    ההרצאה מאוד מעניינת והאירוע פתוח לכל התושבים.

הכח הירוק – הדברה לנמלת האש

המועצה ביצעה ניטור לנמלת האש הקטנה ונמצאו אזורים נגועים, האזורים הנגועים מסומנים על המפה בניטורית – לחצו כאן

בתאריך 12.6.2016 נבצע הדברה בשטחים הציבוריים, התושבים מתבקשים לבצע הדברה בהתאם לניטור.

אין להזרים מים מרשות היחיד אל רשות הרבים, לרבות עודפי השקיה וריקון ברכות שחייה.

בקרוב במרכז וייל

סרטון מסכם – טריאתלון לילדים ה- 6 ע"ש רותם תאודור, שנערך בכפר שמריהו ביום שבת ה- 7.5.16

לסרטון – לחצו כאן

פנייה לבוגרי ביה"ס – נפרדים מד"ר אלכס שניידר, מנהל בית הספר

ד"ר אלכס שניידר, מנהל בית הספר, יסיים את תפקידו לאחר 20 שנות ניהול.

מסיבת פרידה בהשתתפות תלמידי בית הספר, בוגרים והורים תיערך ב"לילה הלבן", ביום חמישי ה- 23.6.16 בשעה 20:00 במגרש הספורט.

בוגרים והורים מוזמנים לשלוח קטע וידאו קצר (עד 60 שניות), אישי או קבוצתי, עם ברכה, חוויה או סיפור משמעותי שקשור לאלכס.

בסרטון יש לציין את מספר המחזור ושנת הסיום. כל הסרטונים ימסרו לאלכס אך לא כולם יוקרנו בערב האירוע.

את הסרטון יש לשלוח עד ה- 10.6.16 ליעל חסון למס' 054-2300672 או למייל school@kfar.info

פרטים נוספים על אירועי הפרידה מאלכס ניתן לפנות ליוספה 054-2300601.

פעילויות קיץ לנוער – מועצה אזורית חוף השרון

מועדון הספורט כפר שמריהו

החל מסופ"ש הקרוב המועדון יהיה פתוח, בשישי ובשבת, עד השעה 18:00.

למערכת חוגים מעודכנת - לחצו כאן

הזמנה לאירועים בקהילה

תראו סיפור – קבוצת התיאטרון כפר שמריהו

קבוצת התיאטרון של כפר שמריהו, בעיבודה ובימויה של אהובה יצחקי, העלו השבוע 5 הצגות "תראו סיפור", בבית ראשונים – סיפוריו של יצחק בשביס זינגר, שנחשב לגדול סופרי היידיש בדורו.

לרשימת השחקנים, בעלי התפקידים ולרשימת תודות – לחצו כאן

לתמונות נוספות – לחצו כאן

הרצאה בבית הכנסת

אמש, ב-01 ביוני 2016, נערכה בבית הכנסת הרצאה מרתקת של החוזר בתשובה הרב אברהם סיני.
    צילום: מאיר פרוינדליך