כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 16.6.16

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

אירוע קהילתי והוקרה למתנדבים – בואו לשיר וליהנות בצוותא

ביום חמישי ה- 30.06.16, בשעה 21:00, נקיים במועדון הספורט כפר שמריהו אירוע קהילתי לתושבי כפר שמריהו ומושב רשפון והוקרה למתנדבים.

בתוכנית – שרים עם עינת שרוף.

הכניסה בחינם אך נדרש להזמין כרטיסים מראש במועדון הספורט או בטלפון: 09-9580404.

אירוע פרידה מאלכס מנהל בית הספר

תושבים, בוגרים, הורים ושותפים לחינוך מוזמנים לאירוע פרידה מד"ר אלכס שניידר, מנהל בית הספר, שייערך ביום חמישי, ה- 23.6.2016 בשעה 20:00 במגרש הספורט בבית הספר.

בתכנית:
    20:00 קבלת פנים ופרידה אישית
    20:30 תכנית אמנותית וברכות

כנס מתגייסים 2016

כנס לכבוד בוגרי י"ב לקראת התגייסותם או יציאה לשנת שירות ייערך ביום שבת, 25 ביוני 2016  בשעה 19:30, בבית ראשונים, ברחוב הזורע 20, בכפר שמריהו.

הזמנות אישיות נשלחו למתגייסים. ההרצאה מאוד מעניינת והאירוע פתוח לכל התושבים.

עונה חדשה במרכז וייל

עונה חדשה במרכז וייל 2017-16 – הצגות, קונצרטים, הרצאות קתדרה, טרום בכורה ועוד.
    לחצו לפירוט

לפרטים ולרכישת מנוי: מרכז וייל 09-9569430

בקרוב במרכז וייל

מועדון הספורט כפר שמריהו

מועדון הספורט מציע מחיר מיוחד למנוי נוער - 175 ש"ח לחודש בלבד (ברכישת מנוי שנתי).
    המבצע לתושבים בלבד.

התושבים מוזמנים להפנינג פתיחת עונה שייערך מחר, יום שישי ה- 17.6.16 במועדון הספורט.

אירועי חג שבועות

״בחג שבועות תעשה לך ביכורי קציר חיטים״

ביום שישי בבוקר, ה- 10.6.16 נערך בבית הספר היסודי טקס חג השבועות המסורתי. רוויתי נחת.

תלמידי כיתות ג׳ הכינו מופע ארץ ישראלי, המבוסס על מסורת ישראל בזיקה חזקה לחקלאות ולביכורים.

תלמידי גני החובה, גן חצב מקיבוץ גליל-ים, גן דקל ממושב רשפון וגן רימון מכפר שמריהו, אשר בעוד שלושה חודשים יקלטו לכיתות א׳, שימחו אותנו בהגעתם כפרי ביכורים.

תודה לצוות המורים המסור, אשר הכין את הילדים למיצג היפה, הערכי והמכבד.

בדברי ביקשתי להשתתף בצער משפחות קורבנות הטרור ואיחלתי החלמה מהירה לפצועים. שום דבר לא יעצור אותנו מלחגוג את חגינו ולא ניתן לקטום את הקשר לארץ ישראל אך בד בבד עלינו ליזום ולקדם מהלכים לשלום.

ערב קודם, ביום חמישי ה- 9.6.16 נערך מפגש קהילתי באווירה חגיגית. תודה רבה לגלי בדש ונציגי ההורים על הפקת האירוע.

לתמונות נוספות - לחצו כאן.

מסלול ריצה לתלמידי בית הספר ברחבי הכפר

ביום רביעי 15.6.16 יצאו תלמידי בית הספר היסודי למסלול ריצה בשבילי כפר שמריהו. במהלך המסלול פעלו הילדים בתחנות בנושא אורח חיים בריא וביצעו תרגילי כושר גופני.

תודה לצוות החינוך הגופני בבית הספר ולהורים שהתנדבו לסייע בהכוונה.

קונצרט בית הספר למוסיקה

אתמול, יום רביעי 15.6.16 אחה"צ נערך קונצרט עם זמרים והרכבים יוצרים של בית הספר למוסיקה בהנהלת מוטי אטיאס. הקונצרט נערך בגן הנוטר המחודש.

תודה למארגנים, למופיעים ולקהל המפרגן.

תרגול יישובי למעבר לחרום

עשור אחרי מלחמת לבנון השנייה, לאור תרחיש הייחוס, ערכנו אתמול, ביום רביעי ה- 15 ביוני 2016, בשעות אחר הצהרים והערב, ביוזמתנו, סדרת תרגילים לעת חרום.

בשעה 14:00 כינסנו את מנהלי מכלולי החירום, ערכנו ריענון במספר תחומים ובהמשך תירגלנו בשתי משמרות מספר תרחישי הפגעות, התגוננות, חילוץ והצלה.

מוקד החרום הישובי הופעל במתווה חרום ויחידת החילוץ יצאה לבצע מגוון פעולות בהתאם למיומנויות אותן רכשה בשנים האחרונות.

השיקול לקיים תירגול נבע מההכרה שמלחמות פורצות בדרך כלל בחודשי הקיץ ולאור הניסיון המצטבר, ״אם אין אני לי מי לי״.

תודה לחברים מפיקוד העורף ומרח״ל (רשות חירום לאומית), אשר ליוו ותמכו בנו בהכנות ובתרגילים, העירו והאירו ויצאנו נשכרים.

יש לנו צוותים מעולים. קיים צורך לגייס מתנדבים נוספים ולתרגל תרחישים מורכבים. תודה רבה למתנדבים.

לתמונות נוספות - לחצו כאן.