כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 28.12.16

28/12/2016

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

החורף כאן:
    בימים האחרונים פקדו אותנו גשמים עזים ורוחות. לשמחתנו הרבה, תשתית הניקוז העירונית קולטת את רוב המים. נקודת התורפה מזוהה בצומת רחוב המעפילים עם שביל השקד ודרך השדות. אנו מקווים לפתור זאת בקיץ הקרוב.
    המועצה ערוכה עם כח אדם מתוגבר, כולל, בהתאם לצורך, בלילות. מספר טל' במוקד 09-9506699.
    אנו חוזרים וממליצים להצטייד בהתאם להנחיות פיקוד העורף

ביטחון אישי וכללי
    השנה הייתה עלייה במספר הפריצות לבתי תושבים.
    המשטרה ויחידת המתנדבים (יחידה מבצעית 605) מגבירים סיורים.
    בכדי להרתיע עבריינים ולהגביר אכיפה המועצה מפעילה מערכת זיהוי לוחיות רישוי באמצעות מצלמות המתעדת כל כלי רכב הנכנס ויוצא מהכפר. מערכת ה-License Plate Recognition - LPR, המותקנת בכניסות וביציאות מופעלת אוטומטית בשעות הלילה. בכדי לפתוח את המחסום יש להתקרב אליו לכדי חצי מטר ולאחר תיעוד המספר המחסום יפתח אוטומטית.
    אנו ממליצים להגביר גם את רמת המוגנות הביתית.

תשלום ארנונה לשנת 2017
    המועצה המקומית קיבלה ב-18 בדצמבר 2016 את אישור הממשלה לצו הארנונה לשנת 2017 ונערכת להפצה בתאי הדואר.
    עם קבלת ההודעה בדואר, אנו ממליצים לבצע את התשלום באמצעות אתר האינטרנט, במהלך חודש ינואר 2017 ולזכות בהנחה משמעותית.
    מי שלא יקבל במהלך ינואר 2017 הודעה על גובה הארנונה, למניעת אי נעימות, מתבקש להודיע על כך למועצה ונשלח עותק חדש.

תרגיל עורף
    תרגיל עורף נערך בנפת גלילות אלינו אנו שייכים בשבוע שבין ה-18 ל-22 בדצמבר 2016.
    השתתפנו בתרגיל ביום ה-20.12.18 בשני דגשים:
    אימון מורכב של יחידת המתנדבים לחילוץ והצלה באתר הרס. היה מאוד מוצלח.
    - טיפול ומענה למשבר מים. פרסנו שלוש נקודות לחוקת מים ותרגלנו מענים נוספים.
    - תחקיר כולל יערך בהקדם.

מתנדבים:
    אנו מבקשים מתנדבים, בני נוער מכפר שמריהו מגיל 16, אשר יתרגלו התקנת מערכות מים לחלוקה בחרום. נא לפנות ליגאל הקב"ט בטל' מס' 0506261234

חגגנו חנוכה בצוותא:
    ביום שני, ה-26 בדצמבר, ערכנו בבית הכנסת טקס הדלקת נר שלישי של חנוכה וציינו את פתיחת אירועי שנת השמונים לכפר שמריהו.
    כיבד אותנו בהשתתפותו הרב הראשי לישראל, הרב דוד לאו.
    אנו מודים למועצה הדתית כפר שמריהו ולעמותת "היכל הבנים" על אירוע המרגש והמלכד.

מושב רשפון מזמין את תושבי כפר שמריהו להדלקת נר שישי של חנוכה, ביום חמישי, 29 בדצמבר 2016, בשעה 18:30 בבית העם.

פגרת חנוכה במוסדות החינוך:
    מוסדות החינוך ימצאו בפגרה בין התאריכים 26 בדצמבר 2016 ל-01 בינואר 2017.
    בחלק מהימים יופעלו צהרונים ומרכז למידה. נא להתעדכן.

פתיחה לתנועה כביש 20 איילון צפון עד החיבור עם כביש 531 החדש:
    משרד התחבורה, חברת נתיבי ישראל וחברת נתיבי איילון שמחים לבשר על פתיחה לתנועה של כביש 20 (איילון) לכיוון צפון וחיבור עם כביש 531 למזרח עד החיבור עם כביש מס' 4.
    ביום חמישי, 29.12.16, ייפתח לתנועה כביש 20 (איילון) צפון בקטע שבין הרצליה מרכז ועד החיבור עם כביש 531 החדש
    להלן הסדרי התנועה חדשים בכביש 20 (איילון) צפון: במסגרת הפרויקט כביש 20 )איילון( לצפון ייפתח לתנועה בשלב זה, עד לחיבור עם כביש 531 החדש.

· בעתיד יתחבר כביש 20 (איילון( לכביש מס' 2
    ·   לנוסעים צפונה על כביש  20 (איילון( צפון תתאפשר הפניה ימינה לרחוב המעפילים.
    ·   לנוסעים צפונה על כביש20 (איילון) תתאפשר הפניה לכביש 531 החדש לכיוון מזרח.
    הסדרי תנועה חדשים כביש 531 החדש:
    תתאפשר הנסיעה מכביש 20 )איילון( אל כביש 531 החדש לכיוון מזרח בלבד עד החיבור עם כביש מס' 4
    בכביש 531 החדש תתאפשר היציאה במחלף רעננה - הרצליה וכן במחלף ח"ן - רעננה.
    שימו לב - הנסיעה בכביש 531 החדש, לכיוון מערב תתאפשר בשלב זה עד לרחוב ירושלים בלבד )קיים כבר היום.

מרכז וייל השבוע:

המועצה המקומית כפר שמריהו מברכת את תושביה בברכת חג אורים שמח ובטוח

המועצה המקומית כפר שמריהו:
    אתר האינטרנט דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר
    רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 46910 * טל' 09-9506699moatza@kfar.org.il