כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 7.12.17

7/12/2017

תוכנית מתחם הספורט והשירותים לתושב 504-0067975 :
    ​לפרטים נוספים הקלק כאן

ביום 22 בנובמבר 2017 פניתי ליו"ר הוועדה המחוזית תל אביב בבקשה למשוך את התוכנית. החלטת הועדה המחוזית טרם התקבלה אצלנו.
    הצגת התוכנית לתושבי כפר שמריהו נקבעה ליום 10 בדצמבר 2017, בשעה 20:00, בבית סניור. במידה ובקשתנו למשוך את התוכנית תתקבל, המפגש יבוטל.

תוכנית מתחם רחוב דרך השדות:
    כפי שעשינו במתחם רחוב הנוריות, אנו פועלים להסדיר את זכויות הבנייה במתחם הכלוא בין רחוב הזורע במערב, מסילת הברזל במזרח, רחוב המעפילים בדרום ורחוב הקוצר בצפון.
    התוכנית המתגבשת תוצג לציבור בכנס בבית סניור ביום 04.01.18, בשעה 20:00.

עבודות תשתית:
    קווים מערביים:

הגענו להסכמות עם חברת נתיבי ישראל לגבי תוואי קווי הביוב לאורך כביש החוף – כביש מס' 2.
    • קו דרום מערבי מרחוב המעפילים לאורך הכביש, עד לרחוב הזית.
    • קו צפון מערבי מדרך האביב, לאורך הכביש, עד לשביל התפוזים.
    בשבועות הקרובים נתחיל בעבודות חפירה והנחה.

רחוב דרך האביב:
    בשבועות הקרובים נתחיל בעבודות תשתית ברחוב דרך האביב, מכביש מס' 2 ועד למועדון הספורט.
    העבודות יכללו חידוש תשתית המים, הנחת קו ביוב, התקנת תאורת רחוב, הסדרת ניקוז וסלילה מחדש.
    בהמשך ניתן יהיה לחבר חלק מהנכסים ברחוב החורש (בין קרן היסוד לרחוב הקוצר) למערכת הביוב המרכזית.
    הצגת התוכנית לתושבי דרך האביב וסמטת האביב תתקיים ב-07 בינואר 2017, בשעה 20:00, בבית סניור.

מזרח רחוב המעפילים:
    נחתם הסכם עם קבלן לביצוע העבודות מצומת הרחוב המעפילים עם דרך השדות מזרחה וחיבור לגשר המעפילים.
    הקבלן מתוכנן להיכנס לעבודה בשבועות הקרובים.
    בסיום עבודתו ניתן יהיה לחבר את בתי רחוב המעפילים, שביל השקד ורחוב הורדים למערכת ביוב מרכזי.

אירועים מרכזיים - נא רשמו לפניכם את האירועים הבאים:
    תוכנית מתחם הספורט ושירותים לתושב הצגה לתושבים בבית סניור – 10.12.17, בשעה 20:00 ,
    אלא אם משיכת התוכנית תאושר ע"י הוועד המחוזית.
    מצעד לפידים וחגיגת חנוכה בבית העם ברשפון  – 12 בדצמבר 2017, בשעה 18:00
    חנוכה וציון יובל בבית הכנסת– ביום רביעי, 13 בדצמבר 2017, בשעה 19:00, בבית הכנסת נדליק נר שני של חנוכה, נחגוג ונציין יובל לבית הכנסת. האירוע ביוזמת הנהלת היכל הבנים.
    פגרת חנוכה במוסדות החינוך - מיום חמישי, 14 בדצמבר 2017, עד יום רביעי, 20 בדצמבר 2017. הלימודים יתחדשו ביום חמישי, 21 בדצמבר 2017.
    תוכנית מתאר מתחם דרך השדות – הצגה לתושבים בבית סניור – 04.01.18, בשעה 20:00

פיתוח רחוב דרך האביב לתושבי הרחוב – 07 בינואר 2017, בשעה 20:00, בבית סניור.
    צעדת הבנים – שבת, 28 באפריל 2018 (אנא שימו לב. זה היה המועד החלופי)

אליפות טריאתלון לילדים – שבת, 12 במאי 2018

ביטחון אישי ומניעת פריצות:
    במהלך החודשים האחרונים, בשעות הערב המוקדמות, אירעו התפרצות לבתים פרטים ונגנבו חפצי ערך. הבתים נפרצו בכח רב, תוך שימוש בכלי פריצה כבדים.
    מתנדבי משמר הכפר, בסיוע משטרת ישראל, פועלים בגלוי ובמוסווה והביאו ללכידת חוליית פורצים אחת.
    אנו ממליצים מאוד לכל משפחה לערוך בדיקה על תקינות וחוזק אמצעי הנעילה ולהתחבר למערכת אזעקה ומוקד.

הערכות למצבי חרום:
    עלינו להיות ערוכים ומכנים למעבר למצב אסוני. היערכות מקדימה מצילה חיים.
    מציע לעיין בהוראות פיקוד העורף להיערכות לחרום וכן להוריד לטלפון הנייד את היישומון של פיקוד העורף.

אנא רשמו לפניכם את מספרי הטלפון למצבי חרום:
    משטרה –  100
    מד"א -  101
    כב"ה -   102
    חברת חשמל - 103
    פיקוד העורף -104
    שוטר קהילה – שאדי טאפש – 054-2313236
    קב"ט המועצה – יגאל רדה - 050-6261234
    סייר לילה - 052-8636666
    מוקד המועצה - 09-9506699

בקרוב מרכז וייל:

חנוכה במרכז וייל:

הכח הירוק
    חיות בר:
    כתוצאה מעבודות התשתית במרחב כפר שמריהו, חיות בר מוצאות דרכן לתוך השטח הבנוי בחיפוש אחר מקום בטוח ומזון זמין.
    בשנה האחרונה נכנסו לשטחי המגורים להקות של שועלים ותנים. השועל והתן הם בעלי חיים מוגנים והטיפול בהם מותר רק על ידי פקחים של רשות הטבע והגנים.
    בכדי לקדם טיפול הולם בחיות בר יש לפנות לפקח שמירת הסביבה של המועצה, אלעד אברמוביץ בטלפון מס' 054-2300683 או לכתובת דוא"ל
    sviva@kfar.org.il

הודעות אזהרה אישית לתושבים קנסות מנהליים עבור כלבים
    המועצה מגבירה את האכיפה כנגד בעלי כלבים שאינם אוספים את צואת הכלבים.
    - תהלוכן האורן -לפרטים נוספים לחצו כאן
    תושבים שבחצר ביתם יש עץ/עצים גבוהים הגובלים בשטח הציבורי וישנה סכנה של קריסת עץ או ענפים מתבקשים לבצע גיזום בהקדם.
    שימו לב!!! שעות קבלה של הוטרינרית ד"ר סתוונית כץ השתנו מעכשיו הם ימי רביעי מי 15:00-14:00

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 46910 * טל' 09-9506699moatza@kfar.org.il