כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 26.7.18

26/07/2018

בחירות למועצת היישוב
    בחירות לרשויות המקומיות תיערכנה בכל הארץ ביום שלישי 30 באוקטובר 2018. בהתאם לחוק זה יום שבתון כללי במשק.
    הצבנו מספר לוחות מודעות, אשר באמצעותם יפרסמו המועמדים את מסריהם. אנו מבקשים בכל לשון של בקשה לכבד את ההוראות ולשמור על תרבות בחירות ראויה.
    עובדי המועצה יסייעו לוועדת הבחירות לקיימן בהתאם להוראות הממונה על הבחירות.
    לצערי אני שומע שחלק מהמועמדים משמיצים את עבודת המועצה ונבחריה. אני אומר לכם בקול ברור, שהמועצה המקומית כפר שמריהו הינה מהיעילות ומהטובות בארץ וחוסנה הכלכלי איתן. נכון להיום בקרן הפיתוח למעלה מ-19 מיליון ₪ והרזרבה בתקציב השוטף לסוף 2018 תהייה גדולה מ-2 מיליון ₪.

הסדרי תנועה זמניים בכניסה וביציאה לכפר
    חברת נתיבי ישראל עובדת על הסדרה וסלילת צומת רחוב המעפילים עם רחוב דרך השדות ושביל השקד.
    בכדי להניח תשתית תת קרקעית ולהשלים סלילה תוגבל התנועה באזור הצומת כדלקמן:
    דרך השדות – מיום ראשון 29 ביולי 2018, למשך כעשרה ימים, המפגש עם רחוב המעפילים יהיה סגור לכניסה וליציאת כלי רכב. כניסה לרחוב דרך השדות תהיה דרך רחוב הזורע ורחוב החרצית או רחוב התלמים.
    שביל השקד – עד להשלמת העבודות תוגבל כניסה לבאים מכיוון מזרח. המעבר דרך רחוב הוורדים יישאר בשלב זה פתוח.
    מקרים חריגים ותאום מיוחד:
    מי שנדרש להכניס או להוציא כלי רכב מהצמתים הסגורים מתבקש לתאם עם מראש עם משה שהם בטלפון 054-2300681

עבודות תשתית:
    מזרח רחוב המעפילים:

במזרח רחוב המעפילים נמשכת העבודה להסדרת תשתיות, השלמת צומת רחוב המעפילים עם דרך השדות ושביל השקד ומחלף המעפילים.
    העבודות צפויות להסתיים באוגוסט 2018.

דרך האביב, רחוב הזית ומערב רחוב קרן היסוד:
    המועצה ואגודת המים מובילות עבודה הכוללת הנחת קווי מים, ניקוז וביוב חדשים, מערכת תאורת רחוב, הסדרת קווי בזק והוט וסלילת דרך ומדרכה באבנים משתלבות.
    אנו מעריכים שהעבודה תסתיים בחודש אוגוסט 2018

קווי ביוב מאספים:
    שני קווי ביוב מאספים יונחו בחודשים הקרובים לאורך כביש מס' 2. העבודה צפויה להסתיים באוגוסט 2018:
    א. קו דרום מערבי – מרחוב המעפילים עד לרחוב הזית.
    ב. קו צפון מערבי – מרחוב דרך האביב לשביל התפוזים.

מסיבות פרטיות – נא להתחשב בשכנים:
    עם בא הקיץ, תושבים פותחים בתיהם לאירועים חברתיים.
    אירוע, אשר להפקתו נגבה כסף או שמתבצעת בו מכירת אוכל ומשקאות, מחוייב היתר ממחלקת הרישוי.
    אנו מבקשים שהנאת האחד לא תהיה סבלו של האחר. יש להקפיד:
    • הסדרי חנייה – באירוע רב משתתפים רצוי לתאם מראש עם הפיקוח במועצה. אין לחנות על מדרכות ואין לחסום מעבר כלי רכב בדגש על רכבי חרום ככבאית ו/או אמבולנס.
    • התקני חשמל – אין להעמיד גנרטור בשטח ציבורי ללא תאום מוקדם עם המועצה.
    • יש להקפיד שהמרחב הציבורי יישאר נקי.
    • הפעלת מוזיקה – יש להתחשב בשכנים. אין להפעיל מוזיקה רועשת בשעות הצהרים, בין השעות 14:00 ל-16:00 ויש להפסיקה לחלוטין בשעה 23:00.

הערכות לחרום
    • אנו עוקבים אחר המתיחות הביטחונית בזירות השונות.
    • האווירה נפיצה ובתוך זמן קצר יכול לפרוץ עימות בלתי נשלט.
    • המועצה ערוכה למעבר משגרה לחרום.

מרכז וויל :

רווחה:

הכח הירוק:
    המועצה המקומית ביצעה בתאריך 24.7.18 הדברה כנגד נמלת האש בשטחים הציבוריים, תושבים מתבקשים לבצע הדברה בשטח הפרטי.
    ניתן לראות את רשימת השטחים שאותרו כנגועים לחץ כאן

אזהרה מפני נחשים