כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 14.3.19

14/03/2019

מינוי חדש לתפקיד מהנדס המועצה
    לתפקיד מהנדס המועצה נבחר מהנדס חדש, אינג' דיויד ברייטבורד.
    דיויד כיהן בתפקיד מהנדס המועצה המקומית בנימינה - גבעת עדה במשך 22 השנים הארונות.
    דיויד בעל תואר ראשון ושני בהנדסה אזרחית (1982,1987) ובעל ניסיון רב בהנדסה אזרחית ותכנון ערים בארה"ב והארץ.
    אנו מאחלים לו בהצלחה בתפקידו החדש.

משלוחי מנות למכינה הקדם צבאית "מגדלור"
    פורים בפתח, ועדת הרווחה יחד עם הנהגת ההורים של בית הספר ותלמידי בית הספר נערכים להכנת משלוחי מנות מפנקים לחניכי המכינה השוכנת בכניסה לכפר.
    החניכים המגיעים מכל קצוות הארץ ועוברים חודשים ארוכים של הכנה מאומצת לשירות צבאי משמעותי, ראויים  בעינינו לחיבוק חם מהקהילה.
    אם יש לכם רעיונות לתוספת מפנקת וזמינה, שניתן לצרף למשלוחי המנות - נשמח לשמוע. משלוחי המנות יועברו למכינה כבר במחצית השבוע הבא.

ירידת משקעים
    להלן כמות המשקעים אשר ירדו בכפר שמריהו מתחילת עונת הגשמים הנוכחית (שנת 2018/19):

אוקטובר נובמבר דצמבר ינואר פברואר מרץ סה"כ שנתי
    30 124 333.4 89.5 99.1 28.2 704.2

המדידות נעשו על ידי יוסי גיארון

ביצוע סקר ומדידות נכסים
     בעלי נכסים/מחזיקים שנכסם טרם נמדד במסגרת הסקר שנערך מאז שנת 2016 , מתבקשים לשתף פעולה ולתאם מועד למדידת הנכס עם הגב' אורה קלימי בטלפון 08-8533721 מטעם חברת המדידות "קלימי-אורן".
     במסגרת הסקר נכסים שנמדדו לא ימדדו בשנית!

רווחה
    הילדים עזבו את הבית? יצאתם לפנסיה ויש לכם זמן פנוי ? מעוניינים לעשות משהו טוב ?
    אנחנו מחפשים אתכם !
    הפעילות כרוכה בהתנדבות של כשעתיים בשבוע !
    כפר שמריהו מגייס מתנדבים שמעוניינים ללוות/להקשיב/להיפגש עם בן/בת 80+ , תושבי כפר הזקוקים לחברה, אוזן קשבת ויד תומכת.
    מעוניינים ? - צלצלו לאילה - 0542300691 - או שלחו מייל ל- revacha@kfar.org.il  בצרוף טלפון, ואנחנו כבר נצור קשר ונעשה את החיבור.
    אין מדובר בקשישים סיעודיים, אלא רק בתושבי הכפר הזקוקים לקצת חברה/עזרה.

נשף פורים קהילתי

טקס בנות מצווה

קייטנות פסח החלה ההרשמה

טופס הרשמה למבוכים ודרקונים פסח 2019