ט"ו בשבט

14/01/2014
    לתושבי כפר שמריהו שלום רב,

השבוע נציין את ט"ו בשבט – חג האילנות ונציין את היום בנטיעות של תלמידי גני הילדים וביה"ס היסודי.

נקשט בירוק וניטע עצים ושיחים לאורך שביל התפוזים - הכביש הפנימי, המוביל לכניסה הראשית לבית הספר ולגני הילדים.

• תלמידי ביה"ס יטעו ביום חמישי, ט"ו בשבט תשע"ד, 16 בינואר 2014, בשעות הבקר. הנטיעות ללא הורים.
    • תלמידי גני הילדים והוריהם יטעו ביום שישי, 17 בינואר 2014, החל מהשעה 08:30. מתכנסים ברחבת הכניסה לאשכול, ליד הדגל.

הודעות חשובות:

• בשעת הנטיעות רחוב שביל התפוזים יהיה סגור לתנועה. חנייה תתאפשר בשני קצותיו: בכניסה מרשפון ובכניסה מכפר שמריהו.
    • לאחר נטיעת העצים, לא תתאפשר חנייה בצד הדרך ויש לחנות רק במקומות המיועדים לכך.
    • במהלך פברואר 2014 המועצה המקומית תכשיר כ-40 מקומות חנייה ממערב לרחוב שביל התפוזים, באזור חורשת האקליפטוסים.
    • כולם מוזמנים לטייל בשבילים בלב הריאה הירוקה ולהתבונן בפריחת פרחי הבר. נכון להיום פורחים נרקיסים וכרכומים.
      בקרוב תפרחנה רקפות ובהמשך האירוסים, העיריות, הכלניות והנוריות.

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט /
     דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב