אירועים פרטיים ושמירת איכות

20/05/2014

תושבי כפר שמריהו היקרים שלום רב,

מהחברה הלאומית לדרכים, במסגרת פרויקט כביש מס' 531, נמסר: ביום רביעי, 21.5.14, וביום חמישי, 22.5.14, בין השעות 20:00 ועד 05:00 למחרת, יצומצמו נתיבי הנסיעה ברחוב המעפילים בקטע שבין מסילת הרכבת ועד הכניסה לשדה התעופה לשני הכיוונים.
    כמו כן ביום ראשון, 25.5.14, בין השעות 20:00 ועד 05:00 למחרת, תימשכנה העבודות באותה המתכונת. התנועה תכוון ע"י שוטרים.

אירועים פרטיים ושמירת איכות החיים בכפר שמריהו

עם בא הקיץ, תושבים רבים נוהגים לארח בביתם אירועים פרטיים, רבי משתתפים. מטבעם, אירועים כאלה, מלווים בהכנסת ציוד רב לאירוח, בכניסת כלי רכב רבים ליישוב ובליווי מוזיקלי קולני.

בכדי לא לפגוע במרקם החברתי, באיכות החיים ובסדר הציבורי, אבקש מכל מי שעורך מסיבה או אירוע פרטי בביתו להקפיד על הכללים הבאים:

1. ליידע מראש את קב"ט היישוב ואת מנהל הפיקוח על קיום האירוע ועל היקף הנכנסים.
    2. לא להתיר חנייה על מדרכות ו/או בצמתים. לרשותנו מגרשי חנייה באזור המרכז המסחרי, ליד בית ווייל, ליד מועדון הספורט ובדרך רגבים, סמוך לבית העלמין.
      במידת הצורך, ניתן להכשיר שטחים פתוחים כמגרשי חנייה זמניים. חנייה על מדרכה פוגעת בזכות מעבר בטוח להולכי רגל, לילדים, נכים ובעלי מוגבלויות ולא תתקבל בסלחנות.
    3. יש להקפיד שבכל מצב, רכב חרום – כבאית, אמבולנס וניידות – יוכלו לעבור בדרך, בבטחה. חסימת הדרך או מניעת מעבר בטוח תחייב גרירה בלי דיחוי.
    4. אין להעמיד ציוד (גנראטורים, שירותים, מטבח וכדו'...) בשטח הציבורי מבלי לתאם עם הפיקוח של המועצה ולקבל לכך אישור מראש. קביעת עובדות בשטח תגרור טיפול על פי דין.
    5. יש להקפיד שפינוי פסולת יעשה בתוך שקים, למכלים סגורים, אשר יוכנו מבעוד מועד.
    6. יש להקפיד על עוצמות המוזיקה, במיוחד אחרי השעה 23:00.
    7. גביית תשלום מחייבת רישיון עסק והיתר רשות המיסים. בלי אישור מתאים - מדובר בעברה פלילית.

אבקש להסב תשומת לבכם לחוק עזר לכפר שמריהו (מניעת רעש) התשס"ה – 2005, והתקנות למניעת מפגעים (מניעת רעש) (תיקון), התשע"א - 2010, המהווים בסיס חוקי לפנייתי זו.

אנא גלו התחשבות בשכנים.