הודעות חשובות ועדכונים 26.06.2014

לתושבי כפר שמריהו שלום,

להלן הודעות ועדכונים:

מדידת גשמים בכפר שמריהו

התושב הוותיק עמנואל מאור מודד מזה כשלושה עשורים את כמויות הגשמים בכפר שמריהו.
    שנת הגשמים 2014-2013 הייתה שנה שחונה. בסה"כ ירדו השנה 331.4 מ"מ גשם לעומת 527 מ"מ בממוצע הרב שנתי.

להלן כמויות הגשם, אשר נמדדו עד סוף חודש מאי 2014:

עבודות תשתית

המועצה המקומית, בשת"פ אגודת המים יוצאת למיזם תשתיות, הכולל: חידוש צנרת מים, התקנת תשתית ביוב, הסדרת ניקוז, קווי חשמל ותקשורת וסלילת כבישים ומדרכות.

הפעילות תתבצע בשלושה אתרים:

1. רחוב התלמים וקטע רחוב הזורע בין רחוב קרן היסוד לרחוב הקוצר.
    2. רחוב הנרקיסים, רחוב הדקלים ורחוב הרקפות.
    3. שביל התפוזים.

הקבלן, אשר זכה במכרז נערך באתר התארגנות מצפון לרחוב הצבעונים (מתחם ביה"ס האמריקאי לשעבר).
    רוב ההיתרים קיימים והכוונה להתחיל בעבודות בהקדם האפשרי.

יתבצע תיאום עם התושבים, אשר תתבצע עבודה בקרבת ביתם או שתהייה השפעה על מידת הנגישות לביתםנדרש לסבלנות ולהתחשבות. תודה מראש.

מגרש הספורט בבית הספר

מגרש הספורט הוקם על ידי המועצה המקומית כפר שמריהו, בסיוע מפעל הפיס ותרומת משפחת טיבר. טקס פתיחה וגזירת הסרט ייערך מחר, יום שישי, בשעה 10:00 במגרש, במעמד יו"ר מפעל הפיס, אלוף מיל' עוזי דיין והתורמת, גב' עדה טיבר.

מגרש הספורט נועד לרווחת התושבים ולהנאתם. אנא שמרו על המקום ועל מתקניו.
    השימוש במגרש לפי סדר העדיפות הבא:

1. תלמידי ביה"ס וגני הילדים.
    2. ילדים, בני נוער ובוגרים, הפעילים במסגרת מרכז ווייל.
    3. בני נוער מכפר שמריהו ומרשפון.
    4. אחרים.

העלייה על המגרש בנעלי ספורט בלבד.
    מערכת התאורה אוטומטית ושעת הכיבוי נקבעת מראש. בחודשי הקיץ התאורה תכבה בשעה 23:00.
    יש לשמור על השקט בין השעות 14:00 – 16:00 ואחרי השעה 22:00.
    יש לשמור על הכללים המוצגים בשלט הכניסה ועל הנחיות האימון המוצגים בסמוך למתקני הכושר.

לתאום מגרש (מרכז ווייל) 09-9569430
    לפרטים ושאלות - רכז הספורט איתי דקל  054-2300323

סיום שנת הלימודים במוסדות החינוך ביישוב

ביום שני, 30 ביוני 2014, יסיימו 423 ילדי גני הילדים ובית הספר היסודי את שנת הלימודים תשע"ד.

זו השנה הראשונה שהפעלנו את אשכול גני הילדים ומרכז העצמה. אנו מפיקים לקחים ונשתפר לקראת שנת הלימודים הבאה.

ב-1 ביולי ייפתח לתלמידי גן חובה וכיתות א' ו-ב' בית הספר של החופש הגדול. רוב הילדים נרשמו.

נאחל לילדים חופשה נעימה ובטוחה.

שנת הלימודים תשע"ה תפתח בכל מוסדות החינוך ב-1 בספטמבר 2014, בשעה 08:00.

אולם ספורט וייל

מרכז וייל מזמין את בני הנוער (שחקנים בודדים וקבוצות) להשתמש באולם הספורט בחודשים יולי-אוגוסט 2014 בשעות 08:00 עד 14:00 על בסיס מקום פנוי.
    לתאום: 09-9569430

ריענון לקראת יציאה לחופשה

רוב המלחמות מתרחשות בקיץ. עם חוסר הנוחות שבדבר, עלינו להיערךהאיום העיקרי על עורף מדינת ישראל הוא ירי טילים ורקטות מאיסיבי.

בפיקוד העורף גובשו הנחיות התנהגות לאזרח בעת הישמע אזעקה או קול נפץ, ציות להנחיות אלו ימזער באופן משמעותי את מידת הנזק שעלול להיגרם כתוצאה מירי טילים או רקטות לעבר עורף מדינת ישראל.

פיקוד העורף ביצע חלוקה מחודשת של הארץ לפי אזוריםהיישוב כפר שמריהו מוגדר בפיקוד העורף ובתקשורת: מרחב "דן 155". חשוב לזכור שם זה.
    זמן הכניסה למרחב מוגן באזורנו: עד דקה וחצי (90 שניות).

פרטים נוספים והנחיות לשעת חירום:

אתר פיקוד העורף

אתר המועצה לשעת חירום

רשימת מקלטים ציבוריים בכפר שמריהו

מפת אזורי פיקוד העורף בפריסה ארצית:

מתנדבי חברה קדישא

בכפר שמריהו חברה קדישא הינו גוף של תושבים מתנדבים, אשר הוקם באמצע שנות החמישים.
    כיאה לגוף ציבורי, התקיים השבוע דיון על הדוחות הכספיים לשנת 2013. לצפייה בדוחות.

אני פונה לתושבים צעירים להצטרף לעמותה ולסייע לנו לכבד את הנפטרים בדרכם האחרונה.

לפרטים ודרכי התקשרות.

תיאטרון כפר שמריהו מציג "מלון פלאזה"

חברי קבוצת התיאטרון, בבימויה של אהובה יצחקי, העלו את ההצגה "מלון פלאזה" בעיבוד מקורי במשך ארבעה ערבים ברציפות, באודיטוריום וייל.

תודה רבה לשחקנים ולכל השותפים בהצלחת ההצגה. תודה לתושבים על הבעת האמון והתמיכה.

לפרטים, תמונות ותודות

תכנית קיץ 2014 לבני נוער - המועצה האזורית חוף השרון