חזרה לשגרה - הודעות לתושבים 07.08.14

7/08/2014

לתושבי כפר שמריהו שלום רב,

צוק איתן

אנו מקווים שהמערכה מאחורינו. המועצה המקומית כפר שמריהו משתתפת בצער המשפחות השכולות, מאחלים החלמה מהירה לפצועים ומחזקים את לוחמי צה"ל וכוחות הביטחון.

בכדי לאפשר טיפול ראוי בפצועים ובכדי לאפשר למערכת הבריאות להיערך כראוי, נקיים מבצע לתרומת דם מחר, יום שישי 08.08.14, בין השעות 09:00 – 13:00 בבית סניור, במרכז וייל.

המועצה חוזרת לשגרה בהדרגה:

• המוקד חוזר לעבוד ללא תגבור. מספר הטלפון של מוקד המועצה המקומית 09-9506699
    • המקלטים הציבורים נסגרו.
    • בשבועיים הקרובים מחצית מעובדי המועצה ימצאו בחופשה. נמצא בדריכות ונמשיך להעניק את רוב השירותים כרגיל.

בשבוע הקרוב נמשיך לארח משפחות וחיילים מהדרום במועדון הספורט, בהתאם לצורך.

בימים הקרובים נערוך את הלקחים שלנו מצוק איתן ונלמד כיצד ניטיב להיערך בעתיד. אם יש לכם הארות, הערות או השגות, נשמח לשמוע.

אני מבקש להודות מקרב לב לעובדי המועצה המסורים, לאנשי פיקוד העורף ולעשרות המתנדבים והנדבנים, אשר תמכו בפעילות למען הביטחון, לרווחת החיילים ולחיזוק תושבי הדרום.

עבודות תשתית

העבודות להטמנת תשתית תת-קרקעית מתבצעות בשני אתרים: ברחוב התלמים ובשביל התפוזים.

אנו מבקשים מהנוהגים לעקוב אחר השילוט ולהימנע מכניסה לדרך בעבודות שלא לצורך.

בימים הקרובים העבודות תתרחבנה ויבוצעו גם ברחובות הנרקיסים, הדקלים והזורע.

משרדי מח' אחזקה - חופשה

ביום ראשון, 10.08.14 וביום שני, 11.08.14, משרדי מחלקת אחזקה ואיכות הסביבה יהיו סגורים לרגל חופשה.

סדנת שוקולד לבני הנוער, ברשפון

פסטיבל DocoArt5

בחודש ספטמבר יוקרנו במרכז וייל סרטי איכות תיעודיים בנושאי אמנות.
    לפרטים נוספים ותקצירי הסרטים - לחצו כאן

הזמנת כרטיסים במרכז וייל 09-9569430.

אירוח משפחות מעוטף עזה

אתמול, יום רביעי, 7 באוגוסט 2014 התארחו במועדון הספורט כ-240 בני משפחות מהמועצה האזורית מרחבים.

את האירוח יזמו וארגנו "עמותת מעגל נשים 911" כפר שמריהו הרצליה.

ההורים והילדים נהנו משפע של הפעלות שכללו שיעור יוגה, הפעלה לילדים, מתקנים מתנפחים, מתחם עיסויים ופינוקים, ממתקים וארוחת בוקר וצהריים.

תודה רבה למארגנות ולצוות מועדון הספורט.

לתמונות נוספות לחצו כאן.

הגשר החקלאי בתהליך בנייה

החלה בניית הגשר החקלאי מעל כביש 20, אשר יחבר את היישוב עם השטחים החקלאיים, ממזרח לתוואי הדרך.