הודעות ועדכונים 27.11.14

27/11/2014

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

מזג האוויר

ימי הגשם והסערה שפקדו אותנו השבוע עברו בשלום ובברכה. עובדי האחזקה עמדו לרשות התושבים בכל שעות היממה ואנו מודים להם על המאמץ והזמינות.

המאבק להפסקת הפעילות של שדה התעופה

קבוצת בעלי עניין פועלת נמרצות לדחיית מועד הפסקת הפעילות של שדה התעופה הרצליה.

ראשי הרשויות של הרצליה, רעננה וכפר שמריהו מקיימים מאבק מתואם לוודא את סגירתו באפריל 2015, כפי שהובטח ע"י שר התחבורה.

ראו מכתבי לשר התחבורה: לחצו כאן.

היערכות לשנת עבודה 2015
    במסגרת הכנת תוכנית העבודה והתקציב לשנת 2015, על בסיס הניסיון אשר צברתי במהלך תשע השנים, גיבשתי מסמך המגלם בתוכו את תכניות היישוב כפי שהמועצה המקומית עיצבה.
    התוכנית ראלית אך כמובן תלויה במידה ניכרת באירועים המערכתיים והמדיניות של ממשלת ישראל.
    אני יכול לציין בגאווה גדולה כי אנו שומרים על עצמאות כלכלית, יעילות ארגונית, רמת שירות גבוהה ותמיכה במערכות ממלכתיות.

למסמך במלואו לחצו כאן.

עבודות תשתית

רחוב התלמים:

• העבודות תמשכנה. אנו מתנצלים בפני התושבים על אי הנוחות הנמשכת.
    • השבוע קיימנו פגישה עם תושבי הרחוב לעדכונים ולהתייעצות.

רחוב הזורע, בין רחוב קרן היסוד לרחוב הקוצר:

• השבוע לא צפויה עבודה בדרך.
    • דיירי רחוב הזורע מתבקשים שלא לחנות ברחוב בשעות היום ובלילה להחנות במקביל למדרכה.

חיסון כלבים נגד כלבת – הודעת ווטרינרית הרשות, ד"ר סיתוונית כץ

חיסון כלבים נגד כלבת יינתן מול חצר בניין המועצה המקומית, ברחוב קרן הייסוד 25 (גני הילדים לשעבר), ביום רביעי ה-24.12.2014 מהשעה 16:00 עד 18:00.

התשלום עבור החיסון כולל את אגרת הרישיון, כל כלב הגר בתחומי הרשות מחויב ברישיון מטעם כפר שמריהו. החזקת כלב ללא רישיון הינה עבירה על החוק.

לפרטים נוספים ותעריפי חיסונים: לחצו כאן.

תרגיל פיקוד העורף באזור גוש דן

ביום רביעי וחמישי ה- 4-3/12/14 ייערך תרגיל של פיקוד העורף באזור גוש דן. בתרגיל ישתתפו כוחות פיקוד העורף וארגוני החירום. במסגרת התרגיל תורגש תנועה ערה של כוחות הביטחון באזור וכן יראו זיקוקים ורימוני עשן.

ביום חמישי ה-4/12/14 ייערך תרגיל באתר ההרס באור יהודה בו ייקחו חלק גם מתנדבי יחידת החילוץ שלנו – כפר שמריהו רשפון.

תעודות הוקרה לתושבים פעילים סביבתיים

היחידה האזורית לאיכות הסביבה בשרון התכנסה לדון בתוכנית עבודה ובסיום העניקו תעודות הוקרה לפעילים סביבתיים.
    את נושא שמירת הסביבה בכפר שמריהו מוביל משה שהם ויו״ר הוועדה סיון אבנרי.
    לחברי הוועדה, תושבי כפר שמריהו, הוענקו תעודות הוקרה על פעילותם ותרומתם בנושא הקיימות: לגב' חוה מנדלסון, לגב' לאה גרינברג ולמר יוסי גיארון. יישר כח.

אימון רענון למתנדבי יחידת חילוץ והצלה

ביום ראשון ה-23.11.14, תוך ניצול ההפוגה בגשם, ביצעה יחידת המתנדבים לחילוץ והצלה כפר שמריהו ורשפון פריסה ואימון ריענון במגוון מיומנויות.

היחידה מונה 30 מתנדבים, אשר זכו לאימון בסיסי בפיקוד העורף ובמהלך השנה האחרונה הוסיפו עוד ועוד כשירויות.

בראש היחידה עומד שי רז, מפקדי המחלקות דני קרסו וסיון אבנרי ומאחורי ההערכות הטכנית עומד מעיין סולומון.
    המועצה המקומית כפר שמריהו העמידה ציוד אישי, מחלקתי ואחר בעלות של כמיליון ש״ח.
    זו העת להציע לחברים נוספים להצטרף. זה חשוב מאוד.

לתמונות נוספות.

כדורשת נשים

ביום שלישי ה- 25.11.14 נערך אימון ראשון של קבוצת כדורשת נשים.

בקבוצה מתאמנות נשים מכפר שמריהו ומיישובי המועצה האזורית חוף השרון.

הקבוצה מתאמנת פעם בשבוע בימי שלישי משעה 21:00 עד 22:30 באולם ספורט במרכז וייל. ההצטרפות כרוכה בתשלום.

למעוניינות להצטרף יש לפנות לרכז הספורט איתי דקל 054-2300323 itay.dek@kfar.info.