הודעות ועדכונים 29.01.15

29/01/2015

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

המצב הביטחוני

בעקבות חילופי האש, החל מצהרי יום ד' 28.01.15, ישנן תזוזות צבאיות בגבול הצפון. אנו שולחים תנחומים למשפחות שכולות ורפואה שלמה לפצועים.

מוקד המועצה פועל 24/7 במספר טלפון: 09-9506699. במידת הצורך נעדכן.

עובדי המועצה המקומית ערוכים ומוכנים לכל התפתחות.

השבוע ערכנו תרגיל מקיף בשיתוף ובהובלת פיקוד העורף והרשות הלאומית לחירום, וחידדנו נהלי עבודה ודרכי פעולה. בתרגיל השתתפו עובדי המועצה ותושבים מתנדבים.

לפרטים נוספים ותמונות.

השבוע השתתפתי בכנס חשוב ואיכותי של ״המרכז לאיתנות ישראלית״ לראשי הרשויות, בראשות מפקד פיקוד העורף ובהשתתפות שר הביטחון.

״המרכז לאיתנות ישראלית״ הוקם על-ידי פיקוד העורף והרשות לחירום לאומית וייעודו להוות מרכז הדרכה רב-תחומי להכשרת בעלי תפקיד במרחב האזרחי, על מנת לשפר את האפקטיביות המבצעית של החזית האזרחית במצבי החירום השונים.

תשתיות והסדרי תנועה זמניים

במסגרת עבודות התשתית אנו עוברים תקופה של אי נוחות בתנועה ביישוב. במיוחד סובלים דיירי הרחובות בהם מתבצעות עבודות.
    בשבוע הקרוב תתבצענה עבודות במתחם המרכזי של רחוב הזורע, בין רחוב התלמים לשביל החיטה וכן ברחוב האורנים, בסמוך לביה"ס היסודי.

אנו מודים לתושבים על הסבלנות ושיתוף הפעולה ועושים כל מאמץ להמשיך ביעילות את עבודות התשתית בכבישי הכפר.

שינוי זמני בשעות קבלת קהל במח' הנדסה

קבלת קהל במחלקת הנדסה משתנה באופן זמני, עקב חובת השתתפות בקורס, עד לתאריך 17.3.15 (כולל). להלן המועדים המעודכנים:

• ימי ראשון משעה 14:00 עד 16:00 (במקום ימי שני)
    • ימי חמישי משעה 08:00 עד 12:00 (ללא שינו).

רכישה מרוכזת של מתקני מחזור ביתיים

על מנת להקל על תושבי כפר שמריהו את תהליכי המחזור, המועצה מציעה לתושבים קנייה מרוכזת של מתקן למחזור.

מדובר במתקן איסוף שניתן להציב בבית, במחסן או בגינה - ומאפשר לתושבים לאסוף ולרכז את כל חומרי המחזור הביתיים, בחלוקה לפי קבוצת המחזור- נייר, קרטון, זכוכית, בקבוקי פלסטיק....

כל תושב שירכוש את המתקן יכנס באופן אוטומטי למאגר "התושבים הממחזרים", וייהנה משרות איסוף של חומרי המחזור מביתו.

השירות יינתן בכל יום שני עד השעה 10 בבוקר מהמדרכה ליד הבית, ללא צורך בהודעה מוקדמת.

טווח המחירים למתקן הינו 238-300 ₪ למתקן, ככל שיותר תושבים ירכשו את המתקן המחיר ירד. הרכישה המרוכזת מותנית ברכישה של עשרה מתקנים לפחות.

תושבים המעוניינים מוזמנים לפנות לאתי אנקורי 09-9506699 שלוחה 2.

כלבים משוטטים וצואת כלבים – הגברת האכיפה וקנסות לבעלי הכלבים

בעלי הכלבים שימו לב,

• עקב ריבוי הכלבים המשוטטים ברחבי היישוב, המועצה מגבירה את האכיפה על כלבים משוטטים. כלב משוטט יצולם וישלח קנס לבעליו על סך 500 ₪.
      הכלב יילכד ויועבר לכלבייה. הוצאות הלכידה והאגרה ישולמו על ידי בעל הכלב.

• קנס בשיעור דומה, על סך 500 ₪ יינתן גם לבעלי כלבים שהולכים עם כלבם ללא רצועה.

• צואת כלבים – גם בתחום זה אנו מגבירים את האכיפה. בעלי כלבים שלא יאספו את צואת כלביהם יקבלו קנס על סך 320 ₪.

תשלום ארנונה לשנת 2015 – יומיים אחרונים לתשלום

למידע נוסף וקישור לאתר התשלומים.

תרומת פריטים למועדון הנוער

רכז הנוער איזי שפירא פונה להורים המעוניינים לתרום למועדון הנוער - מקרר, קומקום, מיקרוגל, כוסות, שולחנות קפה, ספות, כורסאות, כלי נגינה, ספרים, ערסלים וריהוט גן.

ניתן ליצור קשר עם איזי: 052-6033155, izzyshapira@gmail.com

טורניר טניס לבני הנוער והוריהם

הערב בשעה 21:00 במגרש הטניס ברשפון.

הודעת הרב אורי איינהורן:

אנחנו מתרגשים לקראת אירוע ה -77 להיווסדות בית הכנסת בכפר שמריהו.

אני מזמין כל אחד ואחת מכם באופן אישי לחגוג איתנו בשבת בבוקר, ה- 31.1.2015.
    תחילת התפילה בשעה 8:00 . האירוע יתחיל בשעה 10:00.

אנו נקיים לאחר התפילה את תחרות החמין המסורתית, אז בואו בהמוניכם לחגוג איתנו

לטעום חמין ביום שבת בבוקר, לבחור מנצח וליהנות מהאווירה הטובה והאוכל של שבת.

סוף שבוע של סרטי קולנוע זרים במרכז וייל – עולמות אחרים

לפרטים ולרכישת כרטיסים: 09-9506699