סיום מחזור נ"ח בביה"ס היסודי

26/06/2014
    סיום מחזור נ"ח בביה"ס היסודי (הגדל)

ארוע סיום מחזור נ"ח של תלמידי כיתות ו' בביה"ס היסודי, נערך ביום חמישי, 26 ביוני 2014 באודיטורים וייל.

במסגרת האירוע קיבלו הילדים תעודת מעבר, סיכת בית הספר וספר מחזור.

ילדי השכבה העבירו בגאווה את דגל ביה"ס לנציגי מחזור נ"ט, תלמידי כיתות ה'.

נשאו דברי ברכה: דרור אלוני, ראש המועצה המקומית כפר שמריהו, מאיר דור, סגן ראש המועצה האזורית חוף השרון, ד"ר אלכס שניידר, מנהל ביה"ס, הליך רוך רז, יו"ר משותפת של ועד ההורים הבית ספרי, ונציגת הורי השכבה – דנה יגור.

הילדים הנרגשים העלו מופע "הביקור", שעסק בחיי היומיום בבית הספר, הציגו את המועדונים והשיעורים. היה מצחיק ומרגש.

תודה לילדים, למחנכים הכיתה ולהורים.

לתמונות נוספות

צילום: יוספה כהן

דברי דרור אלוני, ראש המועצה:

ערב טוב בוגרים צעירים, הורים, בני משפחה, מורים ואורחים יקרים.
    את רובכם אני מכיר עוד מגן דלית ואפרת, לפני תשע שנים ואתם אז בני שלוש.
    גדלתם, התבגרתם, השכלתם, התפתחתם וכעת אתם בשלים לעבור לבית ספר גדול, עם חברים חדשים ואתגרים אחרים.
    קיימת בתוכי התלבטות לגבי נכונות הדרך, האם כדאי להמשיך כאן עד לכתה ט׳ או לעבור למסגרת חדשה, אשר בצד אתגרים לימודיים חדשים מזמנת מעגלים חברתיים רחבים יותר.
    העובדה שיותר משליש מכם בחר ללמוד בבית ספר אחר ולא להמשיך במסלול הטבעי בחוף השרון מעידה שלדעתכם השינוי מתבקש.
    הדילמה הנוספת היא כיצד נצליח לשמר את בני הנוער במסגרות חברתיות מאתגרות, תומכות ומקושרות לקהילה, כמו הצופים.
    אשתף אתכם שהשבוע זימנתי מפגש עם בני נוער בנושא שילובם בתפקידים חשובים, במצבי חרום - הוזמנו רבים הגיעו כעשרה אחוזים, ליתר דיוק שלושה עשר, ובאופן לא מפתיע, כולם פעילים בצופים.
    חברים צעירים,
    סיימתם פרק, בו יצאנו מגדרנו בכדי לספק לכם את המיטב ויוצאים לדרך חדשה, בה אנו פחות מעורבים ועליכם מוטלת יותר אחריות אישית ומחויבות להצלחה.
    בשם המועצה המקומית אני מאחל לכם הצלחה ומציע את תמיכתנו ככל שתדרשו.
    מרכז ווייל, מועדון הספורט וכמובן שבט ני״ר יאפשרו לכם אתגרים, גיוון ושלל אפשרויות למימוש ולביטוי עצמי לפי טעמכם ובהתאם למידתכם.
    זו העת להודות לצוות המחנכות והמורים, השנה הם שרה וברי, אשר במסירות ובמקצועיות ליוו אתכם; למנהל, דר׳ שניידר ולצוות תומכי ההוראה; ולחברי במועצה המקומית, אשר מאפשרים להשקיע בפריצות דרך בתחומי החינוך והלמידה, הרבה מעבר למה שמקובל ברשויות אחרות.
    לסיום, כהורה, אני מבקש להודות באופן מיוחד לנטע קהן וליעל חסון, אשר לא חדלו לרגע לארגן ולתזמן גם כאשר רוב ההורים נשארו אדישים ולא התגייסו.

ילדים שלנו חביבים, בוגרים ובני דעת, צאו לדרך חדשה, אתגרו עצמכם בסקרנות בתחומי ידע רחבים, גלו עניין ומעורבות במתרחש סביבכם, היו רגישים לצרכי האחר וגלו סולידריות ונדיבות.