פתיחת שנת הלימודים תשע"ה

1/09/2014 08:00
    פתיחת שנת הלימודים תשע"ה (הגדל)

יום הלימודים הראשון לשנת תשע"ה נפתח ביום שני, 1 בספטמבר 2014, בשמחה גדולה.

ילדי כיתות א' הגיעו בעגלות רתומות לטרקטור, מסורת רבת שנים בבית הספר, מלווים על ידי הוריהם.

ילדי כיתות ו', החונכים קיבלו את פני הילדים.

ילדי כיתות ב' ערכו טקס פתיחת שנה חגיגי בפני כל תלמידי בית הספר והאורחים.

האווירה הייתה טובה ומרגשת מאוד.

דברי דרור אלוני, ראש המועצה המקומית כפר שמריהו:

ברוכים הבאים לבית הספר היסודי המשותף לכפר שמריהו ולמועצה האזורית חוף השרון. השנה ילמדו בבית הספר כ-350 תלמידים, ב-13 כיתות.

אנו פותחים את שנת הלימודים בצל כבד של מבצע צוק איתן, אשר גרם למאות משפחות מישובים סביב רצועת עזה לנטוש את בתיהם ולחפש מקום מבטחים הרחק מהתופת.

אנו שולחים תנחומים למשפחות 72 חללי המערכה ומאחלים רפואה שלמה ומהירה למאות הפצועים.

חינוך טוב והשכלה רחבה הם הבסיס לקיום חברה מתוקנת ובריאה, חברה מתפתחת, עצמאית, סולידארית ותורמת.

אנו כאן בבית הספר ערוכים לספק לכם, תלמידים יקרים, את התשתית המיטבית. אך זה לא מספיק.

ההתפתחות של כל אחד ואחת תלויה בארבע יסודות: • המשפחה ועולם ערכיה. • הקהילה ודרכי התנהלותה. • המדינה וסדר הקדימות. • בית הספר ויכולתו לגרות ולספק מענה לסקרנות.

אני מאמין בלב שלם כי אנו, במערכת החינוך ובמועצה המקומית, מעמידים את המיטב ומספקים את התשתית החינוכית בכדי שכל ילד וילדה יתבגרו נכון בעולם המהיר והמשתנה.

הכי חשוב, ילדים חביבים, כי תתפתחו להיות נאורים, טובי לב, סקרנים, אוהבי אדם, חברותיים, חברים נאמנים ואזרחים מסורים.

מבקש לאחל לתלמידים צבירת חוויות וגילויים. ולעולם המבוגרים: המעשה החינוכי החשוב מכל הוא הדוגמה האישית:- לנהוג כבוד בזולת ובסביבה, לגלות הקשבה, להיות צנוע ולתרום לקהילה ולסביבה.

מאחל למורים הצלחה בעבודתם החשובה והיקרה מפז ומבקש מההורים לגבות את סגל ההוראה ולאפשר לנו לקיים מערכת חינוכית מאירה.

לתלמידים הבוגרים, מכיתות ד', ה' ו-ו', אני מציע וממליץ בחום לקחת חלק בפעילות הצופים.

לכלל התלמידים וההורים מציע להרבות בעיסוק ספורטיבי. בעידן הדיגיטאלי יש לאזן ביצירה, באומנות ובתנועה.

עלו והצליחו ושנה טובה ובטוחה לכולנו.

לתמונות נוספות