אשכול

ח"כ בועז טופורובסקי מבקר בכפר שמריהו

30/04/2014
    ח"כ בועז טופורובסקי מבקר בכפר שמריהו (הגדל)

ב- 30/4/2014 ביקר בכפר שמריהו ח"כ בועז טופורובסקי ממפלגת "יש עתיד", אשר מונה מטעם המפלגה על הקשר עם כפר שמריהו ("החבר שלך בכנסת").

לח"כ התלוותה ליאת הלבץ, העוזרת הפרלמנטרית.

הסיור החל בבית ראשונים, בו קיבל סקירה מפי ראש המועצה דרור אלוני על ההיסטוריה של היישוב ואופי היישוב בעבר ועל השינויים אותם אנו עוברים. משם המשיך למועדון הספורט, למרכז וייל לתרבות וקהילה, למרכז העצמה הכולל מרכז טיפולי לילד, שירותי רווחה ופסיכולוג חינוכי.

ביקר ח"כ טופורובסקי בגני הילדים החדשים ובבית הספר היסודי, המשותף לכפר שמריהו ולמועצה האזורית חוף השרון.

לקראת סיום נערכה פגישה במשרדי אגודת המים עם היו"ר (בהתנדבות), יעקב נוימן, אשר בה הוצגה סוגיית הרגולציה על הביוב והמים בכפר שמריהו. ח"כ טופורובסקי ביקש לקבל חומרים כתובים על מנת שיוכל לסייע בקידום הנושא.

דרור אלוני ערך לאורח סיור מקיף ביישוב, הציג וסיפר על הבנייה, התשתיות, האתגרים והפעילויות ביישוב. בטרם עזב, בוצע סיור רכוב בתוואי כביש 20 הניסלל בשטח כפר שמריהו וניתן הסבר על התהליכים והתרחבות המתוכננת לישוב.

ח"כ טופורובסקי סיכם ואמר – הכפר יפה. הסיור היה מרתק. ביקש לקבל מידע נוסף על נושא הביוב והציע לסייע מול משרדי הממשלה במידת הצורך.

לתמונות נוספות

סיכום וצילום: יוספה כהן