כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 30/01/20

30/01/2020

מגרש המיני פיץ' - בטיחות

עקב ליקויי בטיחות במגרש המיני פיץ' , המגרש נסגר למספר ימים.
השימוש במגרש אסור!
אנא יידעו גם את ילדיכם.
מיד עם קבלת אישור מומחה בטיחות המגרש יפתח ויחזור לפעול במסגרת השעות המותרות כפי שהיה עד כה.
נעדכן באימייל.

רווחה

למחלקת הרווחה מגיעות  מזה מספר שבועות תלונות, בעיקר מהאוכלוסייה המבוגרת, בנוגע לבעלי מקצוע המציעים את שירותיהם בתמורה למחירים מופרזים, לעיתים אותם בעלי מקצוע מביאים "מתנות" שונות, בידיעה שהאדם המבוגר יתעקש לתת להם תמורה .
מח' הרווחה מבקשת שלא לקבל שירותים או "מתנות" מאדם שאינו נותן השירותים הקבוע שלכם, או המוכר לכם.
במידה ומתעורר חשד, או שברצונכם להתייעץ, או לדווח, יש להתקשר ישירות עם :
יגאל רדה, קב"ט המועצה – 0506261234
אילה ברטור, העובדת הסוציאלית - 0542300691

אירועים קהילתיים

מרכז וייל לתרבות

הכח הירוק

קומפוסטרים
משבר האקלים כבר כאן, לא מדובר בתחזיות רחוקות טווח, אפשר כבר להרגיש את מזג האוויר שמשתגע בכל מקום על פני הכוכב. זה הזמן שלנו להתעורר ולהתחבר חזרה לטבע בכל דרך אפשרית.
אז מה עושים? לוקחים אחריות אישית ועושים מה שאפשר קודם כל בחיים האישיים של כל אחת ואחד מאיתנו. לשים קומפוסטר לשאריות המזון שלנו זה בהחלט צעד חשוב וראוי! כ-50% ממשקל האשפה שאנחנו מייצרים היא פסולת אורגנית (שאריות מזון). אין שום סיבה שבעולם להסיע אותה עשרות קילומטרים מביתנו במשאיות מזהמות ולקבור אותה ביחד עם פסולת אחרת וליצור רעלים וזיהום סביבתי.

כל שיש לעשות הוא להשליך את שאריות המזון לקומפוסטר ולתת לטבע לעשות את שלו. שימו קומפוסטר בגינה של ביתכם ותראו עם הזמן איך הקסם הזה קורה - איך הטבע לוקח זבל והופך אותו לקומפוסט (זהב!) שניתן לפזר אח"כ בשימחה בגינה ובעציצים, לתת לעצים, לשיחים ולערוגות.

המועצה ביצעה התקשרות עם הספק "ניו הום" לרכישה מרוכזת של קומפוסטרים איכותיים של החברה הגרמנית נוידורף.
קומפוסטרים אלו מתאימים למשפחה ממוצעת בבית עם גינה.
עמיד וחזק ופשוט עושה את העבודה שלו במינימום התעסקות.

מחיר עבור קומפוסטר אחד 700 ש"ח כולל מע"מ.
תוספת למחיר רשת נגד מכרסמים 85 ₪ כולל מע"מ.
אחריות היצרן:  החלפת חלקים במקרה של שבר בשימוש סביר  לאורך 5 שנים על כל חלקי הקומפוסטר.
להלן מפרט הקומפוסטר:

הרכישה המרוכזת מותנית בהרשמה ותשלום מראש של מינימום  48 יחידות!
לרכישה יש ליצור קשר עם אתי אנקורי בטלפון – 054-2300797 או באמצעות מייל – eti@kfar.org.il

הפרדת פסולת

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר