: אגרת לתושב 04/06/2020

4/06/2020

שגרת קורונה

ביום שלישי האחרון נערכה בבית סניור ישיבת מליאת המועצה מס' 30 בצל שגרת קורונה תוך הקפדה על ההנחיות.

צילום: פרטי

מגרשי ספורט וגינות שעשועים
על פי הנחיות משרד הבריאות מגרשי הספורט יפתחו לפעילות. בשלב זה גינות השעשועים תשארנה סגורות.

מגרש המיני פיץ
בעת משחק במגרש המיני-פיץ׳ חשוב לשמור על הכללים הבאים למען רווחת שכנינו:
א. יש להכנס לתחומי המגרש בשעות הנקובות בלבד.
ב. יש לשמור על רמת רעש סבירה.
ג. חל איסור לטפס על הגדר.
ד. שימוש שלא על פי הכללים מהווה מטרד לשכנים ועלול לגרור דוחות.

צילום: פרטי

מגרש הכדורגל
מגרש הכדורגל הצמוד לבית הספר - קבוצות המעוניינות לשכור את המגרש - לתיאום ותשלום יש ליצור קשר עם כפיר בבית וייל, בטלפון 073-2776670 בימים א-ה 10:00 עד 18:00.

לכשיתאפשר לפתוח את גינות השעשועים נעדכן.

סלילת רחוב המעפילים מרחוב דרך השדות ועד לכביש החוף
המועצה תבצע בשבועות הקרובים עבודות סלילה הכוללות קרצוף, סלילה וצביעה. במהלך העבודות יחסם נתיב אחד בציר הנסיעה. לקראת ביצוע העבודות נעדכן על השעות והסגירות המדוייקות.

פרוייקט הביוב והמים
ביום ראשון, תאריך 7 ביוני 2020 ועד יום חמישי, תאריך 18 ביוני 2020, בין השעות 9:00 עד 17:00 תיחסם תנועת הרכבים ברחוב קרן היסוד מרחוב החורש ועד הכניסה לחניון מרכז הספורט.

להלן פירוט הסדרי הרלוונטיים לשלב  זה של העבודה (מצ"ב תרשים):

א. לא תהיה כניסה לרחוב קרן היסוד מרחוב החורש ומדרך הגנים.

ב. רחוב קרן היסוד יהיה חסום לתנועת כלי רכב בתחום העבודה.

ג. תתאפר כניסת ויציאת רכבים לגרים ברחוב דרך הגנים (בין רחוב קרן היסוד לדרך הבאר) עם הכוונת
          תנועה.

ד. תתאפשר כניסה ויציאה לרכבים והולכים לחניון מועדון הספורט עם הכוונת תנועה.

ה. כיוון הנסיעה בדרך הבאר יהיה מרח' דרך הגנים לכיוון רח' הזורע.

פרוייקט צביעת כבישים
בתאריכים 7-9 ביוני 2020, תבוצע צביעת כבישים בכל רחבי הכפר. העבודה תבוצע בשעות הלילה מהשעה 20:00 ועד 05:00 בבוקר.

1. נדרש להחנות במפרצי חניה אשר לא מסומנים בצבע כלשהו בימים אלו, ניתן להחנות באפור.

2. נדרש לא להחנות בחניות נכים בימים אלו.

3. במידה ועליכם להחנות במפרץ חניה מסומן, עליכם להתרחק כ -50 ס"מ מאבן השפה.

4. יתכנו שיבושי תנועה זמניים במהלך העבודה.

5. תתכן הפרעה של רעש בשעות הלילה.

אנו מתנצלים על אי הנוחות ומודים לכם מראש על שיתוף הפעולה

חינוך
המועצה ערוכה להפעיל את בית הספר של החופש הגדול. השנה יהנו מהתוכניות ילדים מטרום-טרום חובה ועד המסיימים את כיתה ד׳.
הלימודים הסדירים בבית הספר יסתיימו השנה ביום שני, תאריך 13 ביולי 2020.
בית הספר של החופש הגדול יפעל במחיר מסובסד מיום שלישי, תאריך 14 ביולי 2020 ועד ליום חמישי, תאריך 6 באוגוסט 2020.

מיום ראשון, תאריך 9 באוגוסט 2020, ועד יום שישי, תאריך 21 לאוגוסט 2020, תפעל קייטנת מועצת כפר שמריהו. אנו מבינים את הקושי של הורים רבים בעקבות המצב. יצירת מסגרת פעילות לילדים במהלך הקיץ נועדה לתת תוכן איכותי לילדים ולאפשר להורים לצאת לעבודה בראש שקט. כולנו תקווה כי לא יהיו שינויים של הרגע האחרון מבחינת הוראות משרד הבריאות ושנוכל לקיימה כסדרה..

מועדון הספורט
המועדון חזר לפעילות. אנו קוראים לבעלי המנויים לשוב ולהתאמן (לחזור למצב הגופני טרום קורונה). לתושבים אשר עדיין אינם מנויים במועדון אנו ממליצים לתאם סיור במקום ולשקול חברות במועדון. זו הזדמנות לפגוש את שכנינו ולחזק את הקשר הקהילתי.
לפרטים: 09-9580404   www.moadonsport.com

בריאות איתנה לכם ולבני ביתכם,