פתיחת שנת הלימודים תשפא, 01/09/2020

1/09/2020

התרגשתי מאוד ללוות את ילדי בית הספר וגני הילדים עם
תחילת שנת הלימודים תשפ״א

במהלך הקיץ הכנו את בית הספר ואת מתחם הגנים לקראת ה 1 בספטמבר - שיפצנו, הצטיידנו והוספנו רובד דיגיטלי.

אדווה חלפון, מנהלת מחלקת החינוך, דלית קירלי, מנהלת בית הספר, צוות הגננות, כרמית נופך מוזס, ראש ועדת חינוך ואני עושים את הכל על מנת להתמודד עם מימד הלא נודע שהקורונה הוסיפה לשנת הלימודים.

בשבוע הקרוב ימשכו העבודות בפרוייקט הביוב. כתוצאה מכך, עקב חסימות מקומיות ברחוב האורנים, כביש סובב בית הספר ישמש כנתיב התחבורה המחבר בין רשפון לכפר.

לכן, בתקופה זו חל איסור על חניה בצמוד לבית הספר, והורים אשר מעוניינים לעצור את רכבם בשעות הבוקר מעבר לנשק וסע, מתבקשים לחנות את רכבם במגרש החניה הסמוך לבית הספר. בכל שעות היום, ובכלל זה באיסוף הילדים בצהריים, לא יתבצע איסוף בשיטת נשק וסע וכל הרכבים מתבקשים לחנות בחניה.

אני מאחל לכל תלמידה ותלמיד שנת לימודים פוריה, מעשירה ומהנה.
מאחל לכם לאסוף חוויות, ליצור חברויות ולהחכים.

שנה טובה,